Skip to main content

Eet jij meer dan je wilt/ goed voor je is? Strijd jij tegen de kilo’s? Wil je graag afvallen? Wil je leren hoe je blijvend verandering in je eetgedrag kunt krijgen? Én geloof je dat ook God hierbij betrokken wil worden zodat jij hier niet op eigen kracht mee aan de slag gaat?

Dan nodig ik je uit om D.V. dinsdagavond 9 juni van 20.00-21.00 uur bij het online ‘live info- en coachingsuur’ aanwezig te zijn. Een uur waarin ik dingen met je wil delen die helpend zijn rondom het loskomen van die worstelingen met eten en gewicht. Waarbij we stil staan hoe we God kunnen verweven in onze omgang met eten en gewicht en hoe we alleen met Hem echt naar die vrijheid op weg kunnen. Een uur met info, verdieping, tips en tools. Er is ook ruimte om vragen te stellen via de chat. Ik zal vast ook iets vertellen over de opbouw en inhoud van de training ‘Als eten niet de oplossing is’, echter is dit geen webinar om je iets te bieden en je vervolgens te ‘verleiden’ met een aanbod/ cadeaus om de training maar te gaan volgen. Nee, dit is een uur gericht op God, met de hoop dat je stopt om zelf te blijven worstelen en je houvast te zoeken in allerlei methodes en regels.

Want hoe makkelijk en ‘gewoon’ is het om met allerlei methodes en diëten aan de slag te gaan. Je moet gewoon dit/ dat doen, en zolang je maar gericht blijft op dat gewicht waar je graag naar toe wilt dan doe je daar flink je best voor. Want je wilt toch slank zijn? Of je wilt toch goed voor je lichaam zorgen? Maar hoe betrekken we God hierin? Is Hij echt verweven in dit stukje van jouw leven of ben je toch wel snel gericht op het eten en dat getal op de weegschaal? Uit ervaring mag ik weten wat een zegen het is om hier vrij van te komen, om los te komen van die schaamte en schuldgevoelens die steeds maar weer de kop op kunnen steken. En jaren geleden riep God me al om een tegengeluid op internet te gaan geven, zodat er ook een programma zou zijn om vanuit bijbelse principes met die kilo’s aan de slag te gaan. Optrekken met God, waarbij wij onze verantwoordelijkheid hebben te nemen maar waarin God ons tegemoet komt in die verantwoordelijkheid. En echt, met Hem is het mogelijk de strijd met eten en gewicht te stoppen. Er is Hoop! Ook voor jou!

Kom je ook? Je bent van harte welkom! Het is dus helemaal gratis én je bent daarna ook niets verplicht. Voel je vrij erbij te zijn! Aanmelden kan via onderstaande button en dan zul je binnenkort een link ontvangen om erbij te kunnen zijn. Hopelijk tot de 9e!

Hartelijke groet,
Lianne Kooijman

Close Menu

Recent Posts