Skip to main content

Een huwelijk vraagt tijd en aandacht. Het wordt niet vanzelfs iets moois en we moeten er daarom elke dag aan werken. Maar wat als het huwelijk moeilijk is? Als het lastig is om echt met elkaar te praten? Of als er pijn, verdriet en zorgen zijn binnen het huwelijk?

Ook al zijn er geen ernstige problemen, vroeg of laat wordt ieder huwelijk geconfronteerd met teleurstellingen. We weten dat er binnen vele huwelijken spanningen zijn, ook binnen christelijke huwelijken. Daarnaast kunnen we als man en vrouw ook zwijgen om de lieve vrede te bewaren waardoor de onderlinge verbinding steeds zwakker wordt. Het echtscheidingspercentage lijkt ieder jaar weer te stijgen, met alle gevolgen vandien. Soms lijkt er gewoon geen uitweg meer mogelijk. Maar wij geloven dat er hoop is! Dat door Gods krachtige genade en Zijn levensveranderende wijsheid hoop is voor het huwelijk en een positieve verandering mogelijk is. En daarom wordt er op dit moment een online huwelijkscursus vanuit een hoopvol perspectief ontwikkeld in samenwerking met Ellen Oosterhuis. Ellen werkt als bijbels psycholoog/ counselor samen met Lianne binnen de maatschap Gutta Spei (Latijn voor ‘Druppel van hoop’) We hopen door deze cursus nog meer echtparen te kunnen ondersteunen binnen het huwelijk dan dat we nu mogen doen door middel van gesprekken.

Boek ‘Anders dan je droomde?’
Voor de cursus wordt gebruikt gemaakt van diverse bronnen, waarbij Gods Woord onze leidraad is. Ook krijgt ieder echtpaar het boek ‘Anders dan je droomde?’ van Paul Tripp thuisgestuurd. Dit boek is op dit moment niet meer verkrijgbaar, maar zal op korte termijn herdrukt worden vanuit Gutta Spei. Iets waar we enorm dankbaar voor zijn daar dit boek al voor velen een zegenrijk middel is geweest. Daarom geven we dit boek graag als welkomstgeschenk bij aanmelding van de cursus.

Meer informatie
Wil je al meer informatie over de huwelijkscursus vanuit een hoopvol perspectief? Klik dan hier.

Close Menu

Recent Posts