Skip to main content

Wat kunnen bepaalde gewoonten diep geworteld zijn. En als dat nu gewoonten zijn die helpend en tot eer van God zijn dan is dat natuurlijk fijn. Maar vaak hebben we allemaal wel één of meerdere gewoonten die ons juist belemmeren of die, als we eerlijk zijn, zeker niet tot eer van God zijn.

Stel dat je ’s avonds toch wel vaak naar de kast loopt om iets te eten te pakken, of dat je regelmatig stiekem aan het eten bent, of dat je altijd de pannen leeg ‘moet’ eten, of dat je bij elk bakje koffie een koekje neemt, of gebak nooit afslaat, of ’s nachts gaat eten als je niet kunt slapen, of…

Tijdens de Masterclass op D.V. Maandag 28 september staan we stil bij onze gewoonten en welke daarvan vervangen kunnen gaan worden door goede en gezonde gewoonten. Je gaat ontdekken of je echt eet uit gewoonte of dat er toch iets anders onder ligt. Ook ga je deze avond een (vervolg)stap zetten rondom het afleggen van je oude gewoonten en het ontwikkelen van goede en gezonde gewoonten.

En ook tijdens deze avond zal God centraal staan. Want wat zegt God over onze gewoonten? En wat wil Hij dat wij doen/ leren? Hoe kunnen wij Hem dienen in onze omgang met eten en gewicht? En bovenal; hoe kunnen we God verweven in dit proces richting die vrijheid in eten en gewicht? Want dat is waar de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ een middel voor is; om echt te beginnen bij en met God, te wandelen met God en te eindigen bij God, waar de ware vrijheid te vinden is door Zijn Zoon de Heere Jezus Christus, onze Verlosser. Zodat we stoppen om op eigen kracht af te vallen en die strijd met eten zelf proberen kwijt te raken, maar God dit deel van ons leven te geven zodat Hij door ons heen kan werken. Met grote zegen tot gevolg.

Deze masterclass is alleen te volgen door deelnemers van de online training ‘Als eten niet de oplossing is’.

 

Close Menu

Recent Posts