Skip to main content

D.V. Maandagavond 14 december is het weer zover; de maandelijkse masterclass van Binnen is Buiten! En dit keer met het thema; ‘Een plan als middel’.

Een plan…
We willen van alles en we bedenken allerlei plannen om onze doelen te behalen. Tijdens deze masterclass staan we stil bij de waarde van een plan. Want waarom zou je een plan maken? En hoe doe je dat wanneer je gelooft dat leven voor God je doel op aarde is en eten & gewicht dus in een heel ander perspectief mogen komen te staan?

Kerst en Oud & Nieuw
Ook deze avond ligt onze focus op God en zullen we, vanuit bijbels perspectief, stil staan bij ‘een plan als middel’. En gezien de kerstdagen en
Oud & Nieuw eraan komen gaat iedereen ook zelf heel praktisch aan de slag om in rust en vertrouwen die periode te doorlopen. Om écht het Kerstfeest te kunnen vieren; de geboorte van Jezus Christus, door Wie op weg kunnen richting vrijheid in eten en gewicht. En we ook in het nieuwe jaar in verbondenheid met de Heere niet hoeven te strijden. Want Hij zal voor ons strijden, Hij gaat voor ons uit.

Ga je mee op weg?
Wil je er ook bij zijn? Meld je dan aan voor de training ‘Als eten niet de oplossing is’ en ga mee op weg richting vrijheid in eten en gewicht. Om die strijd met eten te stoppen en God te gaan verweven in jouw proces. Geen dieet meer, geen regels, geen vervangers en niet op eigen kracht. Maar dit deel van jouw leven overgeven aan God, Die jou alles zal schenken wat je nodig hebt. Geloof en vertrouw! Het is ook voor jou!

Close Menu

Recent Posts