Skip to main content

In samenwerking met Gutta Spei wordt er op dit moment gewerkt aan een online huwelijkscursus vanuit een hoopvol perspectief. Een cursus voor alle echtparen die willen investeren in hun huwelijk. In het kader hiervan geeft Gutta Spei de tweede druk van het boek ‘Anders dan je droomde?’ van Paul Tripp uit. Een boek over waar het echt om gaat in het huwelijk.

Een boek welke ik persoonlijk echt kan en wil aanraden voor elk echtpaar, in welke fase je huwelijk ook zit.
Of je nu regelmatig met teleurstellingen te maken hebt binnen het huwelijk, of maar af en toe. Want ook al zijn er geen ernstige problemen, vroeg of laat wordt ieder huwelijk geconfronteerd met teleurstellingen. Wat doe je als het anders gaat dan je verwachtte? Of als je je niet zo sterk aangetrokken voelt tot je man of vrouw? Wat doe je als je geërgerd, gekwetst of ontmoedigd bent? Tot wat of wie neem jij de toevlucht?

Het boek ‘Anders dan je droomde?’ geeft aan de hand van de Bijbel kennis, inzichten en praktische adviezen. In combinatie met vele herkenbare voorbeelden wordt beschreven waar het echt om gaat in je huwelijk. Het is een makkelijk te lezen boek, zowel voor mannen als vrouwen.

Gun jezelf en/of een ander dit boek. Een zegenrijk middel voor een huwelijk van eenheid, liefde en begrip. Een bijbels huwelijk, zoals God het heeft bedoeld.

Close Menu

Recent Posts