Skip to main content

Terwijl de 5-delige masterclasserie ‘Met hoop en vertrouwen 2020 uit en 2021 in’ de eerste twee weken van januari nog doorgaat, is de maandelijkse masterclass ook al weer ingepland.

D.V. Dinsdag 19 januari staat er een masterclass met het thema ‘Gezonde voeding’ op de agenda. Wat is nu eigenlijk gezonde voeding? En waarom zou je gezonder eten? Hoe zijn we daar als christenen mee bezig?

De Bijbel over gezonde voeding
Hoe lastig is het soms om gezonde voeding te nuttigen. Het is vaak meer werk om het klaar te maken en gezond eten is ook nog eens duurder. Maar is dat ook echt zo? En wat zegt de Bijbel, Gods Woord, over gezonde voeding? En wat doen wij daarmee?

Dit keer een thema waar heel veel over te vertellen valt en waarover je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. En bovenal ook weer een thema waar de Bijbel op verschillende manieren handvatten voor geeft en waar je tijdens de masterclass ook heel praktisch zelf mee aan de slag gaat.

Een persoonlijke onthulling
Ook hoop ik jullie deze avond als eerste te vertellen waarom ik onlangs ben gestopt met de opleiding tot gewichtsconsulente. Welke lessen de Heere mij leerde tijdens het volgen van die opleiding en hoe Hij bevestigd heeft dat de training vooral niet uitgebreid moet worden met voedingslijsten/ -waarden e.d. Het lukte me nog niet eerder om er een bericht over te schrijven. Heb zelf hierdoor ook echt weer een proces doorlopen. Want meedere keren kwam de opleiding op mijn pad en God bevestige dat ik de opleiding moest gaan volgen. Vervolgens ging ik als een speer, leerde het gemakkelijk. En opeens greep God in. Na veel vragen en onzekerheid van mijn kant werd duidelijk waarom ik moest starten met de opleiding maar ook waarom ik de opleiding niet hoef af te ronden. Rondom een thema als gezonde voeding lijkt nu het moment aangebroken te zijn om hierover meer te gaan delen.

Deelnemen
Deze maandelijkse masterclass is gratis bij te wonen door de deelnemers van de online training ‘Als eten niet de oplossing is’. Ben je nog geen deelnemer, maar zie je er naar uit om vanuit Bijbels perspectief jouw omgang met eten en gewicht te veranderen? Meld je dan vooral aan en ga meteen van start. En dan kun je ook elke maand bij de waardevolle en inspirerende masterclasses aanwezig zijn (en/of ze terugkijken binnen de training).

Close Menu

Recent Posts