Skip to main content

Dinsdagavond 25 augustus staat er weer een online masterclass op de planning. Het thema van deze masterclass is ‘Stoppen met emotie-eten’.
Als jij (nog) niet deelneemt aan de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ heb je dit keer toch de mogelijkheid om bij de masterclass aanwezig te zijn.

Vele mensen noemen zich een emotie-eter. We gaan eten als we moeilijkheden ervaren, verdrietig zijn, boos zijn, moe zijn enz. Zo zijn er vele redenen die onder ons eetgedrag kunnen liggen. Maar hoe verander je dat? Hoe stop je ermee om te gaan eten terwijl je diep van binnen ook wel weet dat eten niet de oplossing is?

Tijdens de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ ga je daar sowieso mee aan de slag. En tijdens deze masterclass zullen we specifiek stil staan bij dit thema, ontvang je informatie en ga je ook zelf aan de slag door middel van een oefening. Zowel in de training als in de masterclasses staat God centraal.

Volg jij de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ (nog) niet? Maar zou je wel graag wat handvatten willen rondom het stoppen met emotie-eten? En wil je leren hoe je God hierin kunt verweven zodat Hij de ruimte kan gaan krijgen in dit deel van je leven? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Je ontvangt vervolgens een mail met daarin de praktische informatie en de link om deel te kunnen nemen.

Info:
*Online Masterclass Stoppen met emotie-eten
*Dinsdag 25 augustus van 20.00 uur – 21.00 uur
*Online via Zoom (praktische info volgt in mail)
*Mogelijkheid tot vragen stellen (je bent voor anderen niet in beeld)
*Prijs: € 15,-

Let op: klik na betaling op de link ‘ga naar Binnen is Buiten’ om je naam en mailadres in te vullen. Deze stap is nodig om de link toegestuurd te krijgen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

 

Close Menu

Recent Posts