Skip to main content

Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn ervaring is met eten en gewicht. Of ik zelf ook bekend ben met die strijd die je kunt hebben met eten.

Als ik die vraag krijg kan ik daar open en eerlijk over praten, maar om mijn verhaal hier op de site te delen vind ik best wel spannend. Want het is toch wel echt een persoonlijk verhaal. Tegelijkertijd weet ik hoe fijn het kan zijn om meer van iemand te weten die de training, die je wilt gaan volgen, heeft ontwikkeld. En daarom ga ik het ook doen, hoewel ik hoop en bid dat duidelijk is dat het niet om mijn kennis gaat in de training, maar om God. Hij heeft mij steeds weer dingen laten zien/ lezen/ horen, Hij is het Die mensen op mijn pad bracht om nog meer te kunnen schrijven. Hij is het Die mij een jaren lang proces heeft doorgeholpen om nu een middel te mogen en kunnen zijn om anderen hierin te begeleiden. En bíj en dóór Hem alleen, is die weg richting vrijheid in eten en gewicht er ook voor jou.

Een ervaring van jaren
Omdat mijn ervaring met eten en gewicht een ervaring van jaren is zal ik er meerdere blogs voor gebruiken om jullie mee te nemen in mijn proces. Want ja, zoals je ondertussen vast wel begrepen hebt, heb ik dus ook zeker ervaring met die strijd die je kunt hebben met eten en gewicht. Wat heb ik geworsteld, mezelf geschaamd, veroordeeld en ‘verstopt’. Ik heb me suf gebeden, gevochten, van alles geprobeerd wat ik maar tegen kwam.

De kennis en wijsheid komen van de Heere
Met alles wat ik heb mogen leren in de vele jaren die achter me liggen, en met alles wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds leer (want ook ik ben maar een mens die ’t niet van zichzelf kan verwachten) hoop ik jullie de komende tijd mee te nemen in mijn verhaal waarbij jullie vast en zeker gaan ontdekken dat de kennis en de wijsheid die verwerkt zijn in de training niet uit mijzelf zijn, maar dat het de Heere is Die inzichten geeft, kracht schenkt en het Brood des Levens is.

Leave a Reply

Close Menu

Recent Posts