Skip to main content

Zo blij! Want eindelijk mag ik het bekend maken!

De online training ‘Als eten niet de oplossing is’ wordt vanaf januari 2022 in het aanvullende pakket van Pro Life Zorgverzekeringen opgenomen. Dat betekent dat je dus een mooie vergoeding kunt gaan ontvangen als je de training gaat volgen.

Een mooi bericht dus voor degenen die bij Pro Life verzekert zijn. Maar ook een mooi bericht voor Binnen is Buiten, omdat zo’n opname in een verzekeringspakket een erkenning is voor de training ‘Als eten niet de oplossing is’. Ook Pro Life ziet de waarde in van de training en stimuleert hun verzekerden zo om God te verweven in hun proces rondom eten & gewicht.

En dat is nog niet alles. Want ook de online huwelijkscursus vanuit een hoopvol perspectief wordt opgenomen in hun pakket. En op zo’n wijze dat beide partners in aanmerking komen voor een vergoeding en bijna de gehele cursus vergoed zal worden. Zo gaaf! Op dit moment wordt de pilot gedraaid van deze cursus die Binnen is Buiten in samenwerking met Gutta Spei aanbiedt.

Binnenkort volgt meer informatie. Mocht je nu niet verzekert zijn bij Pro Life, dan is het zeker aan te raden om eind dit jaar naar hen over te stappen. Een christelijke zorgverzekeraar die het belang ziet van christelijke hulpverlening en daar dan ook vergoedingen voor geeft.

Zou je nu al willen starten met de online training ‘Als eten niet de oplossing is’, maar wel graag in aanmerking komen voor de vergoeding? Meld je dan niet aan via de site, maar neem even contact op met Lianne voor de mogelijkheden.

Zie hieronder het filmpje wat ik op Facebook en Instragram heb gedeeld

Close Menu

Recent Posts