Skip to main content

Bijzonder hoe onze God werkt en mensen bij elkaar brengt! Samen met Klazina de Bakker van Droge Woorden wordt er op dit moment gewerkt aan een online training voor mensen die worstelen met een alcoholverslaving. Klazina is als ervaringsdeskundige betrokken bij het ontwikkelen van de training ‘Als alcohol je leven beheerst’. Ook wordt er samengewerkt met een huisarts en verslavingsarts.

In de training ga je aan de hand van Bijbelse principes en psychologische inzichten op weg naar een leven zonder afhankelijkheid van alcohol.

Geen focus op het gedrag veranderen, geen focus op het eigen geluk en de eigen kracht. Maar de focus op God! Echte verandering door van binnenuit te gaan veranderen, vanuit een relatie met Jezus. Waarbij de rijkdommen van Gods Woord zowel het fundament als de gids zijn.

Naast de online lessen is er ook ruimte voor persoonlijk contact. Dat gebeurt via een besloten Facebookpagina en Masterclasses. Ook is het mogelijk om individueel in gesprek te gaan.

Zowel via de website als via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte. Binnenkort volgt er meer informatie over de start van de training.

Merk jij dat je nu al zo verlangt naar hulp? Wacht dan niet langer en neem contact op. Stop met het alleen worstelen. Ook voor jou is er Hulp!

Close Menu

Recent Posts