Skip to main content

Hoewel het plaatsen van berichten hier op de site en op Facebook / Instagram er weleens bij inschiet, gaan de werkzaamheden rondom Binnen is Buiten zeker door. Bij deze dan ook een kleine update.

Module ‘voedingsleer vanuit bijbels perspectief’ toegevoegd
Ondertussen staat al weer een aantal weken de module ‘Voedingsleer vanuit bijbels perspectief’ online binnen de training ‘Als eten niet de oplossing is’. Een module als middel bij het maken van goede en gezonde keuzes, gebaseerd op bijbelse principes en wetenschappelijke onderzoeken.

Veel gestelde vragen en ervaringen van deelnemers
Ook zijn er rondom de training ‘Als eten niet de oplossing is’ de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden toegevoegd. Waaronder ook de vraag die ik zeer regelmatig gesteld krijg: ‘Hoe ervaren deelnemers de training?’. Meerdere deelnemers hebben als reactie op die vraag hun ervaring gedeeld. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees ze hier.

Twee nieuwe trainingen in ontwikkeling
En naast de lopende trainingen rondom eten en alcohol, wordt er serieus gewerkt aan de ontwikkeling van twee nieuwe trainingen. Eén specifiek voor de christenvrouw. En daarnaast een training voor het huwelijk, die ik samen met mijn collega Ellen Oosterhuis (bijbels psycholoog/ counselor) van Gutta Spei aan het schrijven ben. Binnenkort volgt meer informatie hierover. Mocht je op dit gebied al wel wat ondersteuning kunnen gebruiken, neem dan gerust contact op. Welkom!

Close Menu

Recent Posts