Skip to main content

Gisteren stond er een interview met Ellen (collega Gutta Spei) en mij in het Eilanden Nieuws (regionale krant van Goeree-Overflakkee). Dit omdat wij onlangs het boek ‘Anders dan je droomde?’ van Paul Tripp opnieuw hebben laten uitgeven.

Een boek wat ik elk echtpaar aanraad, omdat dit boek ons de juiste Richting op wijst. Ook al zijn er geen ernstige problemen, vroeg of laat wordt ieder huwelijk geconfronteerd met teleurstellingen. Maar wat doen we als het anders gaat dan we verwachtten? Of we ons niet zo sterk tot de ander aangetrokken voelen? Of als we ons gekwetst voelen? Wie/ wat is onze toevlucht?

Dit boek is ook voor mijn huwelijk een zegenrijk middel. Ik moet zeggen dat het me enorm confronteerde met mijn ik-gerichtheid. Maar doordat Tripp in het boek steeds weer wijst op Jezus, op Zijn aanwezigheid, beloften, kracht en trouw leerde ik meer en meer waar het huwelijk voor bedoeld is. In de zekerheid dat God mij/ ons geeft wat we nodig hebben om te doen waartoe Hij ons als echtpaar roept.

Willen we een goed huwelijk, laten we dan het zware werk van de liefde doen waartoe God ons oproept. En we mogen erop vertrouwen dat Hij met ons is en dat er levensveranderende genade in Zijn handen is. Door Zijn genade is het mogelijk een huwelijk te hebben van eenheid, liefde en begrip.

Je krijgt het boek trouwens als je de huwelijkscursus vanuit een hoopvol perspectief gaat volgen. Lezen is één, maar toepassen is soms best een uitdaging. En daarom is er vanaf 1 januari de mogelijkheid om online een huwelijkscursus te volgen vanuit een hoopvol perspectief. D.m.v. lessen, video’s, audiobestanden en oefeningen/ opdrachten ga je samen op weg naar (meer) liefde, eenheid en begrip. Pro Life Zorgverzekeringen biedt een dubbele vergoeding voor deze cursus. Per echtpaar kan er € 230,- vergoed worden. Je betaalt dan nog maar € 67,- voor deze zegenrijke cursus.

Je kunt hier het boek bestellen.
Kllik hier voor meer informatie rondom de huwelijkscursus.

Credits interview en foto zijn voor journalist Klazina de Bakker Zij heeft een gave om de kern van een gesprek op papier te zetten.

Close Menu

Recent Posts