Skip to main content

Wat de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ typeert zijn de bijbelse principes die door de gehele training verwerkt zijn. Als christenen zijn we ván God en ons doel is om te leven vóór God. Maar doen we dat ook? Hoe makkelijk denken we het zelf wel te kunnen en te weten wat goed voor ons is. Of we denken zelf te moeten strijden. Zeker als we al vaker gebeden hebben om verandering en Gods hulp, maar we toch steeds weer terugvallen. Moedeloos kan je ervan worden.

Er zit verschil tussen ‘God erbij betrekken’ en ‘God erbij betrekken’
Toch weet ik ondertussen uit eigen ervaring dat er een verschil zit tussen ‘God erbij betrekken’ en ‘God erbij betrekken’. Gaan we zelf aan de slag en vragen we of Hij ons helpt? Of beginnen we bij God, investeren we in onze relatie met Hem en gaan we Zijn zegen ontvangen op de weg die we met Hem lopen? Die tweede manier is iets wat ik iedereen gun en waardoor de deelnemers van de training ook op een heel andere wijze bezig zijn met eten en gewicht.

Wil jij ook handvatten hoe je God kunt betrekken bij jouw omgang met eten en gewicht? Dan is er dit keer de mogelijkheid om bij de Masterclass op D.V. 3 november van 20.00-21.00 uur aanwezig te zijn. De kosten hiervoor bedragen € 15,- en je kunt je aanmelden via info@binnenisbuiten.com
Mocht je trouwens na de masterclass besluiten de training te gaan volgen dan krijg je die € 15,- terug.

Close Menu

Recent Posts