Skip to main content

Met rust en vertrouwen 2020 uit en 2021 in

Vind jij december ook best een lastige maand als het gaat om eten & gewicht? Ben je naar aanloop van het Kerstfeest meer bezig met het thema eten dan met het Koningskind? Komen er gedachten in je naar boven hoe je die overtollige kilo’s in het nieuwe jaar kwijt moet gaan raken? En wil je zo graag goed voor jezelf/ je lichaam zorgen maar lukt dat maar niet?

Vanuit geloof en vertrouwen op weg
Dan zou de masterclass-serie met het thema ‘Met rust en vertrouwen 2020 uit en 2021 in’ weleens een helpend middel voor jou kunnen zijn. Om dit jaar écht Kerstfeest te kunnen vieren, gericht op het Koningskind waarbij je op een ontspannen manier kunt genieten van wat er op tafel komt. En om het nieuwe jaar niet (opnieuw) met een dieet te starten, je houvast (weer) te zoeken in allerlei regels/ vervangers/ methodes/ mensen. Maar om vanuit geloof en vertrouwen met God op weg te gaan richting vrijheid in eten en gewicht.

5 delige masterclass-serie
Omdat de maanden december en januari vaak een periode is waar er heel wat gestreden wordt op het gebied van eten en gewicht biedt Binnen is Buiten een 5 delige masterclass-serie aan. Om je te helpen die strijd los te gaan laten, zodat God voor jou kan gaan strijden.

God als Leidsman
Wat verwachten we het vaak van onszelf, maar wij mogen het van de Heere verwachten. Hij gaat voor ons uit, Hij zal voor ons strijden en Hij zal onze kracht vernieuwen. Geloof en vertrouw! Laat je niet meer leiden door allerlei regels en wetten, want dan bind je jezelf weer vast. En dat terwijl God er zo duidelijk over is in Zijn Woord. Wij zijn geschapen om vrij te zijn. En nee, dat kunnen wij niet uit onszelf, maar die ware vrijheid ontvangen we door Jezus Christus.

Zegenrijke gevolgen
God wil ook dit eetdeel van ons leven, want Hij wil ons helemaal. Zodat Hij Zijn zegen kan schenken. Ren niet met dit eetdeel voorbij aan Zijn genade, verwacht het niet van anderen en van jezelf. Ga God verweven in jouw omgang met eten en gewicht. Dan gaat er van binnenuit een verandering plaatsvinden met zegenrijke gevolgen.

Wil jij met rust en vertrouwen 2020 uit en 2021 in?

Wil jij met rust en vertrouwen 2020 uit en 2021 in? Meld je dan nu aan voor de masterclass-serie.

Data en tijden:
1. Woensdag 16 december 20.00-21.00 uur
2. Maandag 28 december 20.00-21.00 uur
3. Maandag 4 januari 20.00-21.00 uur
4. Zaterdag 9 januari 9.30-10.30 uur
5. Dinsdag 12 januari 20.00-21.00 uur
Mocht je één of meerdere data niet aanwezig kunnen zijn maar de masterclass-serie wel graag willen volgen, meld je dan vooral aan en dan ontvang je na afloop de link om de opname van de masterclass terug te kunnen kijken.

Hoe:
Via Zoom. Je hoeft hier niets voor te installeren. Je bent zelf niet in beeld en ziet ook de andere deelnemers niet. Je kunt via Q&A (anoniem) je vragen stellen. Meer info over Zoom ontvang je na je aanmelding.

Kosten:
€ 47,- voor niet-deelnemers van de online training ‘Als eten niet de oplossing is’.

Close Menu

Recent Posts