Skip to main content

Zorgverzekering Pro Life organiseert D.V. donderdagavond 28 oktober om 20.00 uur een gratis webinar over voeding. Dit is een online informatieavond waarbij stil wordt gestaan bij het thema ‘Ontspannen omgaan met voeding, vanuit een gezond zelfbeeld’. Pro Life biedt dit webinar aan als vervolg op hun zomerprogramma ‘Geloof en gezondheid’.

Hoe leuk is het dat ik, Lianne Kooijman, gevraagd ben om dit webinar samen met Pro Life directeur Jos Leijenhorst te verzorgen. Het webinar is voor iedereen en geheel gratis. Je hoeft dus niet verzekerd te zijn bij Pro Life en je hoeft ook geen training bij Binnen is Buiten te volgen.

Deze avond staan we met elkaar stil bij de moeilijkheden en uitdagingen die er kunnen zijn rondom eten & gewicht en hoe we daar vanuit bijbels perspectief naar kunnen kijken. Waarbij er uiteraard ook handvatten worden gegeven waarmee praktisch aan de slag gegaan kan worden.

Het thema van het webinar is: Ontspannen omgaan met voeding, vanuit een gezond zelfbeeld.
We staan stil bij vragen als:

  • Wie bent u? Welke plaats neemt uw ziekte, worsteling met eten of uw overgewicht in uw leven in?
  • Wat vindt u lastig aan eten? En waarom eet u?
  • Waarom doen we wat we doen? Wat is de oorzaak van gedrag?
  • Wat is leven vanuit genade? Hoe ziet God u en wat heeft dat met eten te maken?
  • Hoe vindt u steun bij anderen? En hoe kunt u een ander helpen?

Aan het eind is er de mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen.

Vindt u lastig om gezond te eten? Geeft het (moeten) maken van gezonde keuzes u stress? Of merkt u dit bij een ander en wilt u die persoon helpen? Meld u snel aan en leer meer over voeding, gedrag en zelfbeeld. 

Close Menu

Recent Posts