Skip to main content

Omdat ik de vraag kreeg of het mogelijk is om nog aan te sluiten bij de masterclass-serie ‘Met hoop en vertrouwen 2020 uit en 2021 in’ bij deze een bericht om te laten weten dat dit zeker nog mogelijk is. Wanneer je je aanmeldt kun je deelnemen aan de aankomende masterclasses en ontvang je de opname(s) van de masterclas(ses) die al hebben plaatsgevonden. Ook als je een keer niet aanwezig kunt zijn ontvang je na afloop de opname zodat je deze terug kunt kijken.

Een masterclass-serie als middel om eten en gewicht in het juiste perspectief te plaatsen. Om vanuit geloof en vertrouwen, geworteld en gegrond in Christus, een ontspannen en gezonde eetrelatie te ontwikkelen. Waardoor je kunt genieten van wat je eet, zonder dat je jezelf daarna continu veroordeeld of opgezadeld zit met een schuldgevoel. Zoals velen vaak wel ervaren, zeker in de tijd van Kerst en Oud & Nieuw.

Tijd van verwachten
Het is menselijk om onze hulp en houvast te zoeken in allerlei regels. Zeker als die regels ook nog eens helpen om heel snel resultaat op de weegschaal te zien. Maar waar is dan onze verwachting? We leven in de Advent-tijd. We verwachten de komst van Jezus. Tegelijkertijd verwachten we Zijn wederkomst. God is een God van tijd en geduld. En daarom staan we tijdens de komende masterclasses ook uitgebreid stil bij het leven vanuit Zijn rust. Om langzamer te leven met hoop en vertouwen. Om vanuit de verbinding met God blijvende verandering te krijgen in onze omgang met eten en gewicht.

Wat kun je sowieso verwachten?
*God staat centraal tijdens de masterclasses en in jouw persoonlijke proces
*Je gaat (leren) leven vanuit rust (in plaats van maar doorblijven gaan en alle ballen in de lucht te houden)
*Je gaat aan de slag met het maken van keuzes tot eer van God (en die dus tot zegen voor jou zullen zijn)
*Je ontwikkelt een plan als middel om jouw doelen te behalen, terwijl God jouw levensdoel blijft.
*Je gedrag gaat van binnenuit veranderen, doordat je aan de slag gaat met waarom je doet wat je doet.
*Je geloofsleven krijgt echt een boost en wordt verdiept.
*Een werkboek tijdens elke masterclass
*En je ontvangt uiteraard vele tips en tools naast de oefeningen die je volgt tijdens de masterclasses zelf.

Data en tijden:
1. Woensdag 16 december 20.00-21.00 uur
2. Maandag 28 december 20.00-21.00 uur
3. Maandag 4 januari 20.00-21.00 uur
4. Zaterdag 9 januari 9.30-10.30 uur
5. Dinsdag 12 januari 20.00-21.00 uur
Mocht je één of meerdere data niet aanwezig kunnen zijn maar de masterclass-serie wel graag willen volgen, meld je dan vooral aan en dan ontvang je na afloop de link om de opname van de masterclass terug te kunnen kijken.

Hoe:
Via Zoom. Je hoeft hier niets voor te installeren. Je bent zelf niet in beeld en ziet ook de andere deelnemers niet. Je kunt via Q&A (anoniem) je vragen stellen. Meer info over Zoom ontvang je na je aanmelding.

Kosten:
€ 47,- voor niet-deelnemers van de online training ‘Als eten niet de oplossing is’.

Aanmelden
Wil jij ook vanuit geloof, met hoop en vertrouwen 2020 uit en 2021 in? Meld je dan vooral nog aan voor de 5-delige masterclass-serie ‘Met hoop en vertrouwen 2020 uit en 2021 in’.

Close Menu

Recent Posts