Skip to main content

Paul David Tripp: Anders dan je droomde?

Waar het echt om gaat in je huwelijk

Dit boek getuigt van Gods krachtige genade en Zijn levensveranderende wijsheid, waarin hoop te vinden is voor elk huwelijk. Voor een positieve verandering/ groei van het huwelijk. Een boek als middel om op weg te gaan naar een huwelijk van (meer) eenheid, liefde en begrip.

De tweede druk van dit zegenrijke boek wordt uitgegeven door Gutta Spei. Vanaf half april is het boek leverbaar. Je kunt het boek nu al bestellen. Zodra de boeken binnen zijn zullen de bestellingen z.s.m. verzonden worden.

Prijs: € 19,95 (excl. eventuele verzendkosten)

Achterkant boek
Waar het echt om gaat in je huwelijk 

Bart is gewoon moe van het harde werken. Het is moeilijk om niet terug te verlangen naar de eerste huwelijksjaren met Marianne. Hij had nooit gedacht dat het zo zou worden als nu. Sinds hij een nieuwe baan heeft en de tweeling geboren is, doen ze niet veel anders dan hard werken. Het leven is druk en vermoeiend. 

Vanaf het begin wist Rachel dat Erwin erg close was met zijn familie, maar ze had nooit gedacht dat het zo zou zijn. Ze is het zat om elke vakantie met de familie van Erwin door te brengen. Ze is moe van hun bemoeizucht als het gaat om het huwelijk, de familie, het werk en de kerk.

Ook al zijn er geen ernstige problemen, vroeg of laat wordt ieder huwelijk geconfronteerd met teleurstellingen. Wat doe je als het met je huwelijk anders gaan dan je verwachtte? Wat doe je op momenten dat je je niet zo sterk aangetrokken voelt tot je man of vrouw? Wat doe je als je geërgerd, gekwetst of ontmoedigd bent? Tot wat of wie neem jij de toevlucht?

De auteur geeft aan de hand van de Bijbel overtuigende adviezen voor een huwelijk dat waardevol is, ook als onrealistische verwachtingen gesneuveld zijn.

‘Op een gegeven moment heb je meer nodig dan dezelfde interesses en wederzijdse verliefdheid. Ik ben er steeds meer van overtuigd geraakt dat een huwelijk verticaal verankerd moet zijn, voordat het horizontaal vastgelegd wordt.

Paul David Tripp is hoogleraar pastorale zorg aan het Redeemer Seminary in Dallas. Op zijn naam staan diverse titels over christelijk leven. De auteur is getrouwd en heeft vier (volwassen) kinderen.

Close Menu

Recent Posts