Skip to main content

Voor de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ én voor de online huwelijkscursus vanuit een hoopvol perspectief is er een vergoeding mogelijk.

Vanaf de medium-polis vergoedt De Christelijke Zorgverzekeraar € 115,- voor de online training ‘Als eten niet de de oplossing is’.
Care4Life vergoedt vanaf de aanvullende verzekering Care2 € 115,-

Voor de huwelijkscursus is het mogelijk een dubbele vergoeding te ontvangen. Zowel de man áls de vrouw hebben namelijk recht op € 115,- vergoeding vanaf de medium-polis bij De Christelijke zorgverzekeraar. En vanaf de Care2-polis bij Care4Life. In totaal dus € 230,-

Naast het volgen van de training/ cursus is het mogelijk om meerdere gesprekken te hebben die vergoed worden. Gesprekken worden al vanuit de small-polis vergoed door De Christelijke Zorgverzekeraar. Bij Care4Life is dit vanaf de Care1-polis. Check vooral even je polis rondom het aantal gesprekken wat vergoed wordt.

Vanwege de specifieke christelijke hulp die Binnen is Buiten biedt zijn andere zorgverzekeraars helaas (nog) niet verbonden aan Binnen is Buiten.

Na aanmelding lees je in de training/ cursus hoe je de vergoeding kunt aanvragen.

Close Menu

Recent Posts