Verlang jij er ook zo naar om vrij te komen van die strijd rondom eten en gewicht?

Om nu eens echt blijvend af te vallen zonder allerlei regeltjes? En om een liefdevolle relatie met eten en je lichaam te krijgen?

Dan kan de training: ‘Als eten niet de oplossing is’, jou helpen op weg richting die vrijheid in eten en gewicht.
(Scroll naar beneden om verder te lezen)

Doel

  • Veranderen van binnenuit
  • Leven tot Gods eer
  • God verweven in je omgang met eten en gewicht
  • Afvallen en gewichtsbeheersing
  • Vrij van regels, schuldgevoel en schaamte
  • Ontspannen eetrelatie

Praktische informatie

Aanmelden

Vrijheid in eten en gewicht

Verlang jij er ook zo naar om vrij te komen van die strijd rondom eten en gewicht?
Om nu eens echt blijvend af te vallen zonder allerlei regeltjes? En om een liefdevolle relatie met voedsel en je lichaam te krijgen? Dan kan de training ‘Als eten niet de oplossing is’ jou gaan helpen! Om te kunnen gaan stoppen met jezelf te overeten en vrij te worden van allerlei regels (diëten), schuldgevoelens, angst en zelfveroordeling. Zodat jij op weg kunt gaan richting die vrijheid in eten en gewicht.

Aanpak
De online training ‘Als eten niet de oplossing is’ gaat veel verder dan werken aan een gedragsverandering. Naast dat je zeker ook aan de slag gaat met je gedrag, dus datgene wat je doet/ eet, ga je vooral ook aan de slag met waarom je doet wat je doet. Je gaat ontdekken wie jij bent, welke gedachten je over jezelf/ eten hebt, de emoties die in je aanwezig zijn en welke verlangens er in je hart leven. Dit alles met het zicht op, en in de verbinding met, God. Om vanuit Gods genade los te komen van die strijd met eten en gewicht.

Aan de hand van bijbelse principes en psychologische inzichten ga je God verweven in je omgang met eten en gewicht. Jouw hoop rust namelijk ook in de genade van de Verlosser, het enige echte middel voor blijvende verandering. God en Zijn waarheid is de weg naar vrijheid.

Voedingsleer vanuit bijbels perspectief

Omdat we als mensen nu eenmaal toch graag richtlijnen ontvangen rondom wat en hoeveel we het beste kunnen eten, bevat de training ook een module ‘Voedingsleer vanuit bijbels perspectief’. Dit om jou te helpen bij het maken van goede en gezonde keuzes, gebaseerd op bijbelse principes en wetenschappelijke onderzoeken. Om een levensstijl te ontwikkelen die jou helpt bij gewichtsbeheersing en tegelijkertijd ook positieve gevolgen heeft voor je gehele gezondheid. Een levensstijl tot verheerlijking van God!

Proces

Door de training ‘Als eten niet de oplossing is’ ga je van binnenuit veranderen. Echter is het geen ‘quick fix’. Het is geen project, maar echt een proces. Een veranderingsproces kost tijd en gaat met vallen en opstaan. Maar je hoeft het niet alleen te doen. God wil je Zijn bescherming, kracht en wijsheid geven. Hij wordt nooit moe van jou en je worstelingen. Echt, er is hoop!

Opbouw van de training

De training bestaat uit 13 modules waar rond de 50 lessen aan gekoppeld zijn. Na je aanmelding krijg je meteen toegang tot alle lessen. Aan de hand van wekelijkse mails ga je aan de slag met de lessen die voor die week op de planning staan. Dit zodat je echt stapje voor stapje die weg richting vrijheid kunt gaan lopen. Na 24 weken heb je dan alle lessen doorlopen, maar je blijft daarna onbepaald toegang houden tot de training.

De lessen zijn gevuld met tekst, video’s, audiobestanden, werkbladen en bijlages. Door hier wekelijks één of meerdere momenten echt de tijd voor te nemen en bewust mee bezig te zijn ga jij van binnenuit verandering krijgen. Want er is een groot verschil tussen dingen wéten en dingen ook daadwerkelijk toepassen.

Masterclasses

Naast alle lessen vind je ook vele masterclasses binnen de training. Deze masterclasses zijn eerder gegeven en kun je op elk gewenst moment bekijken. Tijdens een masterclass wordt een bepaald thema uitgediept en ontvang je praktische handvatten. De ervaring leert dat de masterclasses enorm motiverend, bemoedigend en inspirerend zijn. Het geeft een ‘boost’ aan je proces en het helpt je bij ‘de les’ te houden. En ook hierin staat God centraal; van Hem mogen we de wijsheid en kracht verwachten.

Op weg richting vrijheid

Ook voor jou is daar die weg richting vrijheid in eten & gewicht. Echt waar! Het is echt mogelijk. En weet je waarom? Omdat jij dit niet alleen hoeft te doen. De strijd is ook voor jou al gestreden. Alles wat jij nodig hebt is al aanwezig in jouw binnenste. En door Gods genade en kracht, kun jij, in verbinding met Hem, op weg richting die vrijheid in eten & gewicht. Kun jij de strijd, die je misschien al jaren ervaart, los gaan laten. Om zonder schuldgevoel en zelfveroordeling te genieten van eten en blij te zijn met wie jij bent, wat je gewicht ook is. Door je blikrichting te veranderen, van binnen naar buiten, word je blik verplaatst van ‘dat kan ik niet’ naar de Ene in Wie jouw hoop is!

Vragen of aanmelden

Zou je eerst even contact willen hebben voordat je je aanmeldt? Of heb je nog specifieke vragen? Mail of bel dan gerust of neem contact op via het contactformulier. Lees hieronder ook gerust nog even de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wat maakt deze training uniek en anders?

Allereerst de plek die God inneemt binnen de training. Het is een training rondom eten & gewicht vanuit bijbels perspectief. God staat centraal. Hij is onze Schepper en Hij weet precies wat wij nodig hebben. Hoewel dat misschien niet altijd zo lijkt, want wat kunnen we ons alleen voelen staan in de strijd rondom eten & gewicht. We proberen van alles om los te komen van die strijd en om die overtollige kilo’s te verliezen, in de hoop en verwachting dat we ons dan beter en gelukkiger voelen. En dan vragen we natuurlijk wel of God ons wil helpen, of Hij datgene wat we doen om gezonder te worden wil zegenen, maar in hoeverre is God hierin echt betrokken? Waar ben jij in Zijn verhaal? En waar is Hij in jouw verhaal?

Wij zijn van God en we leven voor God. Dat is in ieder geval wel waarvoor we hier als mensen op de aarde zijn, om te leven tot Zijn eer. Hij wil met ons leven en ons geven wat we zo nodig hebben. God wil ook het deel van ons leven rondom eten & gewicht. Echter dan moeten wij het Hem wel geven en niet proberen steeds maar weer zelf te regelen door onze houvast te zoeken in allerlei regels en verboden voedingsmiddelen. Of door te denken dat het toch niet voor ons is weggelegd. Op wie zijn we dan gericht? God alleen verdient de eerste plaats in ons leven, niet ons uiterlijk, niet ons gewicht, niet het eten, maar Hij alleen. En Jezus zegt zelf in Mattheüs 6:33 ‘Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.’
Het begint bij God! En door Hem te gaan verweven in je proces zal Hij Zijn zegen kunnen en willen schenken. Laten we het daarom alleen van Hem verwachten, niet van onszelf en ook niet van regeltjes die ons gebonden houden terwijl wij in vrijheid mogen leven; door Zijn liefde voor ons in Christus.

Geen training dus om je weer vast te leggen aan regels, ook niet om het vanuit je eigen (wils)kracht te doen. Maar als christen putten uit de Bron van Levend Water. Waarbij je zeker wel je verantwoordelijkheid hebt te nemen. Echter komt de Heere je in die verantwoordelijkheid tegemoet, door Zijn Zoon de Heere Jezus Christus. En dan komt alles in een ander perspectief te staan en kun je onder Zijn leiding aan de slag met je eetgedrag. Ga je ontdekken waarom je doet wat je doet. Datgene wat je doet komt voort uit je hart. Dus als je alleen je gedrag verandert verval je op een gegeven moment weer terug in oud (ongewenst en belemmerend) gedrag. Je denken en doen verandert namelijk niet als je verlangen van je hart niet verandert. En dat is juist waar deze training een middel voor is. Om een blijvende verandering te krijgen, van binnenuit, geworteld en gegrond in Christus. Niet meer jij, maar Hij. Alleen in Christus is die vrijheid te verkrijgen!

De training bevat ook vele psychologische inzichten en oefeningen. Het is echt een diepgaande en brede training die niet even in een paar zinnen is samen te vatten, maar die ondertussen voor velen tot grote zegen mag zijn. Omdat het de Heere is Die de verandering schenkt, Hij gaat voorop en met Hem komen we nooit beschaamd uit.

Ja, ik meld me aan om op weg te gaan richting die vrijheid in eten & gewicht

Wat zeggen deelnemers over de training?

Marjan:
Een training die echt totaal anders is dan alles wat ik hiervoor al had geprobeerd. Nooit had ik op deze wijze naar eten en mezelf gekeken. Mijn focus is verlegd. Het gaat om God. In alles. Ik durf te zeggen dat de training ‘Als eten niet de oplossing is’ op vele vlakken mijn leven heeft veranderd. Niet alleen op het gebied van eten. Ik zie veel meer wat er in mezelf gebeurt en ik mag steeds weer naar God toegaan. Ik hoef dit leven niet op eigen kracht te lopen. En op eetgebied is er enorm veel veranderd. Ik kan echt zeggen dat ik nu kan genieten van eetmomenten. Zonder me schuldig te voelen. En mijn eetpatroon is gewijzigd. Ik dacht dat ik wel gezond at, maar kwam er nu achter hoeveel ik ongemerkt (vooral door emoties) naar binnen werkte. Al met al een training die ik als een geschenk van God zie.

Giny:
Vandaag las ik je mail van les 6 en ik voel opnieuw weer zo’n grote dankbaarheid dat ik jou en je programma heb mogen leren kennen.
Dit programma sluit helemaal aan bij mij. Wat je schrijft, de manier waarop je de dingen zegt, de prachtige teksten uit Gods Woord, de diepe , moeilijke vragen die je stelt op de werkbladen, maar bovenal de zachtheid en liefdevolle houding die uit elke les blijkt. Wat is het goed merkbaar dat jij onze Almachtige God Zelf als  inspirator hebt.

En ik heb al zoveel inzichten mogen ontvangen! Ik voel aan alles dat ik dit proces niet alleen doorga. Hij is erbij en geeft mij kracht.
Gaat dan alles vlotjes? Nou, nee, niet bepaald! Bij sommige opdrachten voel ik weerstand. Ik vraag de H. Geest om inzicht waarom ik dat voel en wat er voor nodig is om verder te kunnen gaan. Daarna laat ik het los en dan komt er altijd weer dat moment dat ik Zijn hulp ontvang. Ik heb me ook volledig aan Hem overgegeven, aan Zijn leiding en aan Zijn instrument: jouw deskundigheid.
Nog een apart compliment voor je masterclasses. Ik heb er al een paar meerdere keren beluisterd, schrijf dingen uit en ga ook dáármee aan de slag.
Ik kreeg het op mijn hart om dit eerst te delen met je, voordat ik me ga verdiepen in les 6.

Corstian:
Een training die mijn geloof heeft verdiept, mijn relatie met mijn gezin heeft veranderd. Én mij enorm geholpen heeft om weer goed en gezond voor mijn lichaam te zorgen. Ik zie er niet alleen aan de buitenkant anders uit, maar juist ook van binnen. God is goed. En Hij gebruikt Binnen is Buiten. Ik ga dankbaar en blij verder.

Frits:
Als man (42 jaar) heb ik heel lang van alles geprobeerd om af te vallen. Een vriend van me tipte me op de training ‘Als eten niet de oplossing is’. Zijn vrouw had er goede ervaringen mee. Ik moest even wennen, want opeens moest ik gaan nadenken. Waarom at ik eigenlijk? Waarom kon ik niet stoppen als ik genoeg op had? Maar door de duidelijke lessen en praktische opdrachten ging ik ermee aan het werk. Op een andere manier als eerst. Want voor het eerst betrok ik God er écht bij. Zo had ik het echt nog nooit bedacht. Maar wat Lianne een keer zei tijdens een masterclass;  ‘God wil ook dit deel van je leven’. Als man raad ik de training aan.

Onbekend (review is geplaatst op www.ikzoekchristelijkehulp.nl)
De training Als eten niet de oplossing is heeft mijn leven veranderd. Ik ging de training volgen omdat ik zo graag af wilde vallen en ik wilde leren hoe ik dat met God kon doen. Maar God gebruikte deze training niet alleen om mij te helpen afvallen. In 24 weken ben ik 8 kilo afgevallen maar daarnaast is er nog veel meer en mooiers gebeurd. Mijn relatie met de Heer is enorm versterkt, ik ben veel rustiger en meer tevreden geworden en ook dankbaar. En wat de grootste winst is is dat ik meer en meer mag weten wie ik ben doordat ik meer en meer mag zien wie Jezus is. En Lianne is zo liefdevol en behulpzaam. Niets is teveel. Ze is zo gunnend en ziet ook snel wat er echt speelt. Ze is echt een lichtend licht en een zoutend zout. Ik raad de training elke christen die met eten en gewicht worstelt van harte aan. Het is het geld meer dan waard. God geeft het dubbel en dwars terug.

Regina:
‘Op wie/wat ben je gericht?’ Dat is een belangrijke en steeds terugkerende vraag in de training. Steeds word ik in de training gestimuleerd om naar Jezus te kijken, naar Hem te gaan. Mijn ogen naar Hem op te slaan, om het van Hem te verwachten. Het is echt compleet helemaal nieuw voor me om zo met Hem naar eten en gewicht en ook naar mezelf te kijken en op weg te gaan. Ik leer veel in de training. Vaak is het echt wel confronterend, maar het is een grote bemoediging voor me te weten en steeds te horen dat Hij erbij is, dat Hij voorop gaat, en dat ik alleen maar hoef te volgen. Verder hoor ik in Christelijk Nederland eigenlijk nooit iets over afvallen. Het is voor mij echt een Zegen dat deze training er is.

Willeke:
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om deze training te volgen. Ergens wist ik wel dat de manier waarop met voeding en gewicht omging niet goed was. Maar zoals zoveel dingen is dat er langzaam in geslopen. Ik wilde ook zo graag slanker zijn.
Ik heb dankzij de training ontdekt hoe dit eten en diëten één van mijn bolwerken was. Er zat zo’n focus op voeding en mijn gewicht, het kostte me enorm veel energie. En het leverde gek genoeg niets op. Ik bleef gewoon te zwaar, heel even slanker en dan weer gewoon wat ik was. Het was alleen maar frustrerend. Dankzij de training heb ik ontdekt dat het niet goed is voor om mij bijvoorbeeld iedere dag te wegen. Dat het kwaad niets liever wil dan mij steeds bezighouden met wat ik wel en wat ik niet mag eten. Dat ik geen seconde meer echt kon genieten van eten, maar er alleen zorgen over had. Als iemand zei dat we lekker uit eten gingen, dacht ik: owjee…. hoe ga ik me beheersen.

Dankzij de training leer ik die focus op voeding en gewicht loslaten en de focus weer te leggen waar hij hoort: bij de Here Jezus. Ik weet niet wat het inmiddels heeft gedaan met mijn gewicht, maar in mijn leven heeft het me veel rust gebracht. Want het koninkrijk van God is geen zaak van eten en drinken. Had ik dat maar eerder geweten ?

Inge:
De training heeft bij mij een veranderingsproces in werking gezet ten aanzien van mijn relatie met voedsel en mijn eetgedrag. De training is geen snelle oplossing, maar een waardevol hulpmiddel dat je stimuleert om samen met God een proces aan te gaan op weg naar vrijheid. Dit gaat bij mij met vallen en opstaan en ik ben er nog niet, maar ik merk zeker vooruitgang! Zo wordt mijn leven minder beheerst door eten en als ik een keer een eetbui heb, eet ik veel minder dan voorheen. Ook leer ik milder naar mezelf toe te zijn en wanneer ik iets wil eten sta ik vaak stil bij het waarom, waardoor ik het steeds beter kan laten staan. Ook vind ik het erg fijn dat ik de training op mijn eigen tempo kan doorlopen.

Mattie:
De training ‘Als eten niet de oplossing is’ ervaar ik als heel fijn en helpend. Het draait niet om eten, afvallen en de weegschaal, maar vooral over hoe je toe mag werken naar vrijheid in eten en gewicht. Dit doe je bijvoorbeeld door je overtuigingen te onderzoeken of regels die je jezelf op kunt leggen. De training is heel uitgebreid en alles komt wel aan bod. Ook de masterclass die elke maand gegeven wordt, is een heel waardevolle aanvulling. Deze training heeft God als uitgangspunt. Hij staat centraal in de training. Dat helpt mij echt om verder te komen en is voor mij echt de meerwaarde van deze training.

Daniëlle:
In deze training wordt duidelijk gemaakt dat je veranderingen niet alleen in gang hoeft te zetten. Elke stap begint bij Hem en mag je samen met Hem zetten. Voor mij werd de strijd tegen de kilo’s hierdoor in een ander perspectief gezet. Wat een verrijking. Lianne weet de online training door middel van filmpjes en masterclasses een persoonlijke touch te geven. De opzet van de training is heel prettig. Je kunt de lessen op je eigen moment volgen, er zijn rustmomenten ingebouwd waarin je nog eens terug kunt jij je op eerdere lessen. Dat is fijn.

Roos:
De cursus heeft mij zo veranderd. Altijd was ik bezig met lijnen en ik was een echte ‘jojo’. Door de training ‘Als eten niet de oplossing is’ heb ik geleerd om heel anders naar voeding te kijken. En Jezus Christus is het hart van de cursus en daardoor vindt er van binnenuit genezing en herstel plaats. Het probleem wordt van binnenuit aangepakt. God gaat door en doet een groot werk binnen in mij en hopelijk ook in jou. Ik beveel deze training van harte aan.

Mirjan:
Vol goede moed ben ik begonnen met dit avontuur. Niet helemaal wetende wat mij te wachten stond. Wel wist ik dat dit me dichter bij God zou brengen. Iets waar ik al heel lang naar verlang.  De eerste week was intensief en werd ik me bewust van hoe belangrijk God is in dit proces en hoe vaak ik dacht dit alleen te kunnen.
Ik vind het fijn dat we elke week een mail krijgen. Omdat ik me op maandag heb aangemeld krijg ik deze op maandag en dan ga ik er ook mee aan de slag. Dan ben ik fris en vol moed. Ik trek er meestal een uur voor uit.  De ene les duurt wat langer dan de ander. Ik heb echte goede weken er tussen zitten waarbij ik echt me een heel ander en gelukkiger mens voel. En waar bij ik geleerd heb om ook in deze tijden naar Hem toe te gaan en samen feest te vieren. Voor mij is de training een ontzettende meerwaarde omdat ik dacht welk dieet gaat mij nou nog helpen? Nou geen 1 dus. Maar de Heere helpt! Niet per definitie in de kilo’s maar in de vrede en de rust. Om weer te leven met Hem en niet met eten. Waardoor ik me echt fitter en letterlijk en figuurlijk lichter voel worden.

Suzanne:
Al jaren is het een strijd in mijn hoofd als het om eten gaat, ik kan er de hele dag mee bezig zijn in mijn hoofd. Wat me veel energie kost en weg houd van andere zaken die ik belangrijk vind en niet toe kom aan de dingen die heel leuk vind. Het is niet zo dat ik dan nooit meer iets doe hoor, maar het kan me in periode echt enorm belemmeren. Dat zie je niet aan de buitenkant en merken andere ook niet maar het zit er wel. Graag zou ik slanker willen zijn en begin regelmatig met volle moed aan één of ander dieet, twee weken en dan is er wel weer een reden waarom het niet lukt. En dan zit het weer in mijn hoofd, en vooral dat is wat ik graag zo anders zou willen.
Ik kwam het artikel van Lianne tegen, en dat was niet voor het eerst dat ik iets van haar had gezien. En in dat zelfde weekend kwam ik nog 2 keer een advertentie tegen, en ervaarde dit als een bevestiging dat het nu de tijd is om echt iets te veranderen. Toen ben ik gestart met de training, het is bijzonder dat het niet over eten gaat, hoe en wat ik eten moet, maar vooral om tijd met God door te brengen, los te komen van alle regels, en dat geeft rust en ruimte in mijn hoofd. De lessen zijn duidelijk, inspirerend en heel goed te gebruiken in het dagelijks leven met werk en gezin. Wat vooral bij mij nu ontstaat is dat ik rust ervaar, dat ik het stap voor stap mag doen, liever wil ik de verandering in twee weken maar dit voelt echt alsof ik er de tijd voor mag nemen en dat lukt me ook. En door het stap voor stap te kunnen doen heb ik echt het gevoel dat er een blijvende verandering kan plaats vinden.

Elma:
De training is echt compleet. Iedere week wordt er een nieuwe les via de mail toegestuurd. De lessen worden duidelijk verwoord en geven houvast door de week heen. Je krijgt inzicht in je eigen gewoontes en leert welke voedingsstoffen goed voor je zijn. Al met al een aanrader voor iedereen die vrijheid zoekt in eten en gewicht maar ook zeker God wil betrekken in dit proces.

Angela:
Deze training is heel uitgebreid en Lianne geeft iedere week een goede uitleg bij de opdrachten. Ik ervaar het soms best als intensief om er mee bezig te zijn, het kost tijd en energie, nadenken, dingen verwerken. Tijdens de cursus kwam ik erachter dat ik dacht dat de HEERE mij niet hielp in mijn eetprobleem. Ik voelde best wel wanhoop. Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd van de cursus is dat ik hoop heb dat God mij wel helpt. De cursus is natuurlijk heel specifiek gericht op eten, maar bovenal op  je persoonlijk relatie met de HEERE. En die is bij mij verstevigd.

Franciska:
Deze training legt de focus nu eens niet op eten, maar wel op de Bron van het leven! En dat is wat we uiteindelijk nodig hebben. De training is goed opgebouwd en heel afwisselend. Je leert jezelf in dit proces steeds beter kennen, maar zeker ook God die erbij is in al onze worstelingen. Het heeft mij veel rust gegeven, ik ben nog niet klaar, maar het fijne is dat je altijd bij de training kunt en het nog eens na kunt lezen.

Verlang je ook naar vrijheid in eten & gewicht? Meld je dan hier aan en start meteen

Wat is de tijdsinvestering?

De gemiddelde tijd die deelnemers per week met de training bezig zijn is 2 uur. Echter is de ene week de opdracht wat uitgebreider dan de andere week waardoor je er soms iets korter mee bezig zult zijn en de andere keer weer iets langer. Ook zijn er twee pauzeweken om de tijd te hebben voor herhaling of voor lessen die zijn blijven liggen.

Het is aan te raden om bewust een moment in te plannen om met de training aan de slag te gaan. Hiermee neem je jouw proces serieus en wanneer je de tijd er ook echt voor vrij maakt zul je merken dat het in de dagen die volgen ook met je meegaat. Het blijft niet bij dat ene moment, het gaat door, omdat God doorgaat.

Ondertussen is wel duidelijk geworden dat de deelnemers die ook echt daadwerkelijk tijd nemen om de mails en lessen te lezen én de opdrachten/ oefeningen te doen, een grotere/ diepere verandering bemerken dan deelnemers die lessen overslaan en mails niet lezen. De training is namelijk zo opgebouwd dat je echt begeleid wordt in jouw proces. Gun jezelf dan ook de tijd om ermee bezig te zijn.

Wekelijks ontvang je een mail met de planning voor die week, maar je hebt de mogelijkheid om de training in je eigen tempo te volgen. Soms zijn er omstandigheden waardoor het even niet lukt met de lessen bezig te zijn. Ga zodra het weer kan verder waar je bent gebleven. En weet dat je altijd toegang blijft houden tot de training dus je hoeft geen druk te ervaren om alles maar snel te doorlopen.

Ja, ik kies ervoor om tijd te investeren in mijn proces en meld me aan

Bevat de training ook eetschema's en recepten?

De training ‘Als eten niet de oplossing is’ bevat geen eetschema’s en recepten. Echter wel vele tips, adviezen en richtlijnen op het gebied van je eetpatroon en voedingsmiddelen. Er is zelfs een hele module die gaat over voedingsleer vanuit bijbels perspectief. Die module helpt om goede en gezonde keuzes te maken. Je krijgt wetenschappelijk onderbouwde theorie (ook over de calorie; want niet elke calorie is namelijk hetzelfde;) Maar ook in andere modules ga je aan de slag met het veranderen van je eetpatroon en je eetgedrag, waarbij je ook handvatten aangereikt krijgt.

Je mag juist gaan leren om hierin zelf keuzes te gaan maken. Niet afhankelijk zijn van wat een ander zegt dat je moet doen of wat goed voor je zou zijn. Aan de hand van de tips en richtlijnen ben jij in staat om een haalbaar eetpatroon voor jezelf samen te stellen. Vertrouw daar maar op. En laat alle voorschriften maar los, want die houden je alleen maar gebonden.

Ik meld me graag aan voor de training en ga op weg richting vrijheid in eten & gewicht

Kun je de training ook met iemand anders volgen?

Dat kan zeker! Mocht je met iemand anders de training willen volgen dan is er de mogelijkheid om beiden korting te krijgen. Neem dan even contact op via het contactformulier

Wanneer je je aanmeldt voor de training krijg je toegang voor één persoon. Het is niet de bedoeling dat de inhoud van de training met iemand anders gedeeld wordt, zoals ook in de Algemene Voorwaarden vermeld staat. Binnen is Buiten vertrouwt erop dat iedereen hier dan ook integer mee omgaat.