Verlang jij er ook zo naar om vrij te komen van die strijd rondom eten en je gewicht?

Om nu eens echt blijvend af te vallen zonder allerlei regeltjes? En om een liefdevolle relatie met eten en je lichaam te krijgen?

Dan kan de training: ‘Als eten niet de oplossing is’, jou gaan helpen op weg naar die vrijheid in eten en gewicht.
(Scroll naar beneden om verder te lezen)

Doel

  • Veranderen van binnenuit
  • God verweven in je omgang met eten en gewicht
  • ‘Blijvend’ afvallen
  • Vrij van regels, schuld en schaamte
  • Ontspannen eetrelatie

Praktische informatie

  • Duur: 24 weken (onbepaald toegang)
  • Start: vanaf aanmelding
  • Maandelijks live Masterclass
  • Optie deelname community/ WhatsApp groep
  • Kosten: € 297,- Betaling in termijnen is mogelijk door aanmelden via mail
Aanmelden

Vrijheid in eten en gewicht

Verlang jij er ook zo naar om vrij te komen van die strijd rondom eten en je gewicht?
Om nu eens echt blijvend af te vallen zonder allerlei regeltjes? En om een liefdevolle relatie met voedsel en je lichaam te krijgen? Dan kan de training ‘Als eten niet de oplossing is’ jou gaan helpen! Om te kunnen gaan stoppen met jezelf te overeten en vrij te worden van allerlei regels (diëten), schuldgevoelens, angst en zelfveroordeling. Zodat jij in vrijheid kunt leven rondom eten en gewicht.

Aanpak

Aan de hand van Bijbelse principes en psychologische inzichten, als ook door vele oefeningen, tips en tools, ga je van binnenuit veranderen. Je krijgt zicht op hoe jij met eten omgaat en hoe dit zo is ontstaan. Ook wordt duidelijk wat er in jou leeft en van daaruit zet je stappen om de strijd met eten en jouw gewicht te stoppen. Deze training gaat niet over regels, maar is gericht op verandering in je binnenste, vanuit een relatie. Doordat je God gaat verweven in je omgang met eten en gewicht.

Opbouw van de training

De training bestaat uit 12 modules waar ruim 40 lessen aan gekoppeld zijn. Na je aanmelding krijg je meteen toegang tot alle lessen. Iedere week ontvang je een mail van Binnen is Buiten waarin wordt aangegeven welke lessen die week aan de beurt zijn. Dit zodat je echt stapje voor stapje die weg naar vrijheid kunt gaan lopen. De lessen zijn gekoppeld aan een bepaald thema maar worden niet op de volgorde gevolgd zoals ze in de training staan. Dit om je zo goed mogelijk door jouw proces heen te begeleiden. Als je de training volgt aan de hand van de wekelijkse mails die je ontvangt, dan heb je na 24 weken alle lessen doorlopen. Na die 24 weken blijf je toegang houden tot alle lessen, zodat je blijvend gebruik kunt maken van de training.

De lessen zijn gevuld met tekst, video’s, audiobestanden, werkbladen en bijlages. Bij vele lessen ga je zelf ook echt aan de slag met datgene wat in die les aan de orde is gekomen. Door hier wekelijks één of meerdere momenten echt de tijd voor te nemen en bewust mee bezig te zijn ga jij van binnenuit verandering krijgen. Want er is een groot verschil tussen dingen wéten en dingen ook daadwerkelijk toepassen.

Proces

Door de training ‘Als eten niet de oplossing is’ ga je van binnenuit veranderen. Echter is het geen ‘quick fix’. Het is geen project, maar echt een proces. Een veranderingsproces kost tijd en gaat met vallen en opstaan. Gun jezelf dan ook echt de tijd om ermee bezig te zijn. En je hoeft je proces niet alleen te lopen, want jij mag hierin met Jezus optrekken. Hij is erbij!

Community en WhatsApp groep

Als deelnemer van de training krijg je de mogelijkheid om lid te worden van de community ‘Vrijheid in eten en gewicht’ op Facebook. Ook zijn er WhatsApp groepen (max. 5 deelnemers per groep) waarin je actief kunt optrekken met anderen en waarin je ook vragen kunt stellen aan Lianne.

Masterclasses

Maandelijks wordt er online een live masterclass georganiseerd. Tijdens een masterclass wordt er dieper op één of meerdere onderdelen van de training ingegaan en worden er vragen beantwoord. De ervaring leert dat de masterclasses enorm motiverend, bemoedigend en inspirerend zijn. Net als in de training wordt ook tijdens een masterclass God verweven in het proces.

Leef in vrijheid

Ook voor jou is daar die weg naar vrijheid in eten en gewicht. Echt waar! Het is echt mogelijk. En weet je waarom? Omdat jij dit niet alleen hoeft te doen. De strijd is ook voor jou al gestreden. Alles wat jij nodig hebt is al aanwezig in jouw binnenste. En door Gods genade en kracht, kun jij, in verbinding met Hem, nu echt veranderen. Kun jij die strijd, die je misschien al jaren ervaart, los gaan laten. Om zonder schuldgevoel en zelfveroordeling te genieten van eten en blij te zijn met wie jij bent, wat je gewicht ook is. Stop met het van jezelf te verwachten maar geloof en vertrouw! Er is Hoop!

Wil je in termijnen betalen? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@binnenisbuiten.com of neem contact op via het contactformulier. Bellen mag uiteraard ook.