Verlang jij er ook zo naar om vrij te komen van die strijd rondom eten en gewicht?

Om nu eens echt blijvend af te vallen zonder allerlei regeltjes? En om een liefdevolle relatie met eten en je lichaam te krijgen?

Dan kan de training: ‘Als eten niet de oplossing is’, jou helpen op weg richting die vrijheid in eten en gewicht.
(Scroll naar beneden om verder te lezen)

Doel

 • Veranderen van binnenuit
 • Ook op eetgebied leven met en voor God
 • God verweven in je omgang met eten en gewicht
 • Afvallen en gewichtsbeheersing
 • Vrij van regels, schuld en schaamte
 • Ontspannen eetrelatie

Praktische informatie

 • Duur: 24 weken (onbepaald toegang)
 • Start: vanaf aanmelding
 • Maandelijks live Masterclass
 • Optie deelname community/ WhatsApp groep
 • Kosten: € 297,- (Betaling tot 6 termijnen mogelijk)
Aanmelden

Vrijheid in eten en gewicht

Verlang jij er ook zo naar om vrij te komen van die strijd rondom eten en gewicht?
Om nu eens echt blijvend af te vallen zonder allerlei regeltjes? En om een liefdevolle relatie met voedsel en je lichaam te krijgen? Dan kan de training ‘Als eten niet de oplossing is’ jou gaan helpen! Om te kunnen gaan stoppen met jezelf te overeten en vrij te worden van allerlei regels (diëten), schuldgevoelens, angst en zelfveroordeling. Zodat jij op weg kunt gaan richting die vrijheid in eten en gewicht.

Aanpak
De online training ‘Als eten niet de oplossing is’ gaat veel verder dan werken aan een gedragsverandering. Naast dat je zeker ook aan de slag gaat met je gedrag, dus datgene wat je doet/ eet, ga je vooral ook aan de slag met waarom je doet wat je doet. Je gaat ontdekken wie jij bent, welke gedachten je over jezelf/ eten hebt, de emoties die in je aanwezig zijn en welke verlangens er in je hart leven. Dit alles met het zicht op, en in de verbinding met, God. Om vanuit Gods genade los te komen van die strijd met eten en gewicht.

Aan de hand van bijbelse principes en psychologische inzichten ga je God verweven in je omgang met eten en gewicht. Jouw hoop rust namelijk ook in de genade van de Verlosser, het enige echte middel voor blijvende verandering. God en Zijn waarheid is de weg naar vrijheid.

Voedingsleer vanuit bijbels perspectief

Omdat we als mensen nu eenmaal toch graag richtlijnen ontvangen rondom wat en hoeveel we het beste kunnen eten, bevat de training ook een module ‘Voedingsleer vanuit bijbels perspectief’. Dit om jou te helpen bij het maken van goede en gezonde keuzes, gebaseerd op bijbelse principes en wetenschappelijke onderzoeken. Om een levensstijl te ontwikkelen die jou helpt bij gewichtsbeheersing en tegelijkertijd ook positieve gevolgen heeft voor je gehele gezondheid. Een levensstijl tot verheerlijking van God!

Proces

Door de training ‘Als eten niet de oplossing is’ ga je van binnenuit veranderen. Echter is het geen ‘quick fix’. Het is geen project, maar echt een proces. Een veranderingsproces kost tijd en gaat met vallen en opstaan. Maar je hoeft het niet alleen te doen. God wil je Zijn bescherming, kracht en wijsheid geven. Hij wordt nooit moe van jou en je worstelingen. Echt, er is hoop!

Opbouw van de training

De training bestaat uit 13 modules waar rond de 50 lessen aan gekoppeld zijn. Na je aanmelding krijg je meteen toegang tot alle lessen. Aan de hand van wekelijkse mails ga je aan de slag met de lessen die voor die week op de planning staan. Dit zodat je echt stapje voor stapje die weg richting vrijheid kunt gaan lopen. Na 24 weken heb je dan alle lessen doorlopen, maar je blijft daarna onbepaald toegang houden tot de training.

De lessen zijn gevuld met tekst, video’s, audiobestanden, werkbladen en bijlages. Door hier wekelijks één of meerdere momenten echt de tijd voor te nemen en bewust mee bezig te zijn ga jij van binnenuit verandering krijgen. Want er is een groot verschil tussen dingen wéten en dingen ook daadwerkelijk toepassen.

Masterclasses

Maandelijks is er voor alle deelnemers van de training een online live masterclass. Ook als je alle lessen hebt doorlopen kun je hier aan blijven deelnemen. Tijdens een masterclass wordt een bepaald thema uitgediept, ontvang je praktische handvatten en is er ruimte voor vragen. De ervaring leert dat de masterclasses enorm motiverend, bemoedigend en inspirerend zijn. Het geeft een ‘boost’ aan je proces en het helpt je bij ‘de les’ te houden. En ook tijdens deze avonden staat God centraal; van Hem mogen we de wijsheid en kracht verwachten. En omdat de masterclasses een zegenrijk middel blijken te zijn in het proces van de deelnemers, kunnen de opnames op een later moment nog eens worden terug gekeken binnen de training.

Community en WhatsApp groep

Als deelnemer van de training krijg je de mogelijkheid om lid te worden van de community ‘Vrijheid in eten en gewicht’ op Facebook. Ook zijn er WhatsApp groepen (max. 5 deelnemers per groep) waarvoor je je kunt aanmelden als je actief met andere deelnemers wilt optrekken.

Op weg richting vrijheid

Ook voor jou is daar die weg richting vrijheid in eten en gewicht. Echt waar! Het is echt mogelijk. En weet je waarom? Omdat jij dit niet alleen hoeft te doen. De strijd is ook voor jou al gestreden. Alles wat jij nodig hebt is al aanwezig in jouw binnenste. En door Gods genade en kracht, kun jij, in verbinding met Hem, nu echt veranderen. Kun jij die strijd, die je misschien al jaren ervaart, los gaan laten. Om zonder schuldgevoel en zelfveroordeling te genieten van eten en blij te zijn met wie jij bent, wat je gewicht ook is. Door je blikrichting te veranderen, van binnen naar buiten, word je blik verplaatst van ‘dat kan ik niet’ naar de Ene die het wel kan. Er is Hoop!

Vragen of aanmelden

Zou je eerst even contact willen hebben voordat je je aanmeldt? Of heb je nog specifieke vragen? Mail of bel dan gerust of neem contact op via het contactformulier. Lees hieronder ook gerust nog even de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wat maakt deze training uniek en anders?

Allereerst de plek die God inneemt binnen de training. Het is een training rondom eten & gewicht vanuit bijbels perspectief. God staat centraal. Hij is onze Schepper en Hij weet precies wat wij nodig hebben. Hoewel dat misschien niet altijd zo lijkt, want wat kunnen we ons alleen voelen staan in de strijd rondom eten & gewicht. We proberen van alles om los te komen van die strijd en om die overtollige kilo’s te verliezen, in de hoop en verwachting dat we ons dan beter en gelukkiger voelen. En dan vragen we natuurlijk wel of God ons wil helpen, of Hij datgene wat we doen om gezonder te worden wil zegenen, maar in hoeverre is God hierin echt betrokken? Waar ben jij in Zijn verhaal? En waar is Hij in jouw verhaal?

Wij zijn van God en we leven voor God. Dat is in ieder geval wel waarvoor we hier als mensen op de aarde zijn, om te leven tot Zijn eer. Hij wil met ons leven en ons geven wat we zo nodig hebben. God wil ook het deel van ons leven rondom eten & gewicht. Echter dan moeten wij het Hem wel geven en niet proberen steeds maar weer zelf te regelen door onze houvast te zoeken in allerlei regels en verboden voedingsmiddelen. Of door te denken dat het toch niet voor ons is weggelegd. Op wie zijn we dan gericht? God alleen verdient de eerste plaats in ons leven, niet ons uiterlijk, niet ons gewicht, niet het eten, maar Hij alleen. En Jezus zegt zelf in Mattheüs 6:33 ‘Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.’
Het begint bij God! En door Hem te gaan verweven in je proces zal Hij Zijn zegen kunnen en willen schenken. Laten we het daarom alleen van Hem verwachten, niet van onszelf en ook niet van regeltjes die ons gebonden houden terwijl wij in vrijheid mogen leven; door Zijn liefde voor ons in Christus.

Geen training dus om je weer vast te leggen aan regels, ook niet om het vanuit je eigen (wils)kracht te doen. Maar als christen putten uit de Bron van Levend Water. Waarbij je zeker wel je verantwoordelijkheid hebt te nemen. Echter komt de Heere je in die verantwoordelijkheid tegemoet, door Zijn Zoon de Heere Jezus Christus. En dan komt alles in een ander perspectief te staan en kun je onder Zijn leiding aan de slag met je eetgedrag. Ga je ontdekken waarom je doet wat je doet. Datgene wat je doet komt voort uit je hart. Dus als je alleen je gedrag verandert verval je op een gegeven moment weer terug in oud (ongewenst en belemmerend) gedrag. Je denken en doen verandert namelijk niet als je verlangen van je hart niet verandert. En dat is juist waar deze training een middel voor is. Om een blijvende verandering te krijgen, van binnenuit, geworteld en gegrond in Christus. Niet meer jij, maar Hij. Alleen in Christus is die vrijheid te verkrijgen!

De training bevat ook vele psychologische inzichten en oefeningen. Het is echt een diepgaande en brede training die niet even in een paar zinnen is samen te vatten, maar die ondertussen voor velen tot grote zegen mag zijn. Omdat het de Heere is Die de verandering schenkt, Hij gaat voorop en met Hem komen we nooit beschaamd uit.

Ja, ik meld me aan om op weg te gaan richting die vrijheid in eten & gewicht

Wat zeggen deelnemers over de training?

Onbekend (review is geplaatst op www.ikzoekchristelijkehulp.nl)
De training Als eten niet de oplossing is heeft mijn leven veranderd. Ik ging de training volgen omdat ik zo graag af wilde vallen en ik wilde leren hoe ik dat met God kon doen. Maar God gebruikte deze training niet alleen om mij te helpen afvallen. In 24 weken ben ik 8 kilo afgevallen maar daarnaast is er nog veel meer en mooiers gebeurd. Mijn relatie met de Heer is enorm versterkt, ik ben veel rustiger en meer tevreden geworden en ook dankbaar. En wat de grootste winst is is dat ik meer en meer mag weten wie ik ben doordat ik meer en meer mag zien wie Jezus is. En Lianne is zo liefdevol en behulpzaam. Niets is teveel. Ze is zo gunnend en ziet ook snel wat er echt speelt. Ze is echt een lichtend licht en een zoutend zout. Ik raad de training elke christen die met eten en gewicht worstelt van harte aan. Het is het geld meer dan waard. God geeft het dubbel en dwars terug.

Regina:
‘Op wie/wat ben je gericht?’ Dat is een belangrijke en steeds terugkerende vraag in de training. Steeds word ik in de training gestimuleerd om naar Jezus te kijken, naar Hem te gaan. Mijn ogen naar Hem op te slaan, om het van Hem te verwachten. Het is echt compleet helemaal nieuw voor me om zo met Hem naar eten en gewicht en ook naar mezelf te kijken en op weg te gaan. Ik leer veel in de training. Vaak is het echt wel confronterend, maar het is een grote bemoediging voor me te weten en steeds te horen dat Hij erbij is, dat Hij voorop gaat, en dat ik alleen maar hoef te volgen. Verder hoor ik in Christelijk Nederland eigenlijk nooit iets over afvallen. Het is voor mij echt een Zegen dat deze training er is.

Willeke:
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om deze training te volgen. Ergens wist ik wel dat de manier waarop met voeding en gewicht omging niet goed was. Maar zoals zoveel dingen is dat er langzaam in geslopen. Ik wilde ook zo graag slanker zijn.
Ik heb dankzij de training ontdekt hoe dit eten en diëten één van mijn bolwerken was. Er zat zo’n focus op voeding en mijn gewicht, het kostte me enorm veel energie. En het leverde gek genoeg niets op. Ik bleef gewoon te zwaar, heel even slanker en dan weer gewoon wat ik was. Het was alleen maar frustrerend. Dankzij de training heb ik ontdekt dat het niet goed is voor om mij bijvoorbeeld iedere dag te wegen. Dat het kwaad niets liever wil dan mij steeds bezighouden met wat ik wel en wat ik niet mag eten. Dat ik geen seconde meer echt kon genieten van eten, maar er alleen zorgen over had. Als iemand zei dat we lekker uit eten gingen, dacht ik: owjee…. hoe ga ik me beheersen.

Dankzij de training leer ik die focus op voeding en gewicht loslaten en de focus weer te leggen waar hij hoort: bij de Here Jezus. Ik weet niet wat het inmiddels heeft gedaan met mijn gewicht, maar in mijn leven heeft het me veel rust gebracht. Want het koninkrijk van God is geen zaak van eten en drinken. Had ik dat maar eerder geweten ?

Inge:
De training heeft bij mij een veranderingsproces in werking gezet ten aanzien van mijn relatie met voedsel en mijn eetgedrag. De training is geen snelle oplossing, maar een waardevol hulpmiddel dat je stimuleert om samen met God een proces aan te gaan op weg naar vrijheid. Dit gaat bij mij met vallen en opstaan en ik ben er nog niet, maar ik merk zeker vooruitgang! Zo wordt mijn leven minder beheerst door eten en als ik een keer een eetbui heb, eet ik veel minder dan voorheen. Ook leer ik milder naar mezelf toe te zijn en wanneer ik iets wil eten sta ik vaak stil bij het waarom, waardoor ik het steeds beter kan laten staan. Ook vind ik het erg fijn dat ik de training op mijn eigen tempo kan doorlopen.

Mattie:
De training ‘Als eten niet de oplossing is’ ervaar ik als heel fijn en helpend. Het draait niet om eten, afvallen en de weegschaal, maar vooral over hoe je toe mag werken naar vrijheid in eten en gewicht. Dit doe je bijvoorbeeld door je overtuigingen te onderzoeken of regels die je jezelf op kunt leggen. De training is heel uitgebreid en alles komt wel aan bod. Ook de masterclass die elke maand gegeven wordt, is een heel waardevolle aanvulling. Deze training heeft God als uitgangspunt. Hij staat centraal in de training. Dat helpt mij echt om verder te komen en is voor mij echt de meerwaarde van deze training.

Daniëlle:
In deze training wordt duidelijk gemaakt dat je veranderingen niet alleen in gang hoeft te zetten. Elke stap begint bij Hem en mag je samen met Hem zetten. Voor mij werd de strijd tegen de kilo’s hierdoor in een ander perspectief gezet. Wat een verrijking. Lianne weet de online training door middel van filmpjes en masterclasses een persoonlijke touch te geven. De opzet van de training is heel prettig. Je kunt de lessen op je eigen moment volgen, er zijn rustmomenten ingebouwd waarin je nog eens terug kunt jij je op eerdere lessen. Dat is fijn.

Roos:
De cursus heeft mij zo veranderd. Altijd was ik bezig met lijnen en ik was een echte ‘jojo’. Door de training ‘Als eten niet de oplossing is’ heb ik geleerd om heel anders naar voeding te kijken. En Jezus Christus is het hart van de cursus en daardoor vindt er van binnenuit genezing en herstel plaats. Het probleem wordt van binnenuit aangepakt. God gaat door en doet een groot werk binnen in mij en hopelijk ook in jou. Ik beveel deze training van harte aan.

Mirjan:
Vol goede moed ben ik begonnen met dit avontuur. Niet helemaal wetende wat mij te wachten stond. Wel wist ik dat dit me dichter bij God zou brengen. Iets waar ik al heel lang naar verlang.  De eerste week was intensief en werd ik me bewust van hoe belangrijk God is in dit proces en hoe vaak ik dacht dit alleen te kunnen.
Ik vind het fijn dat we elke week een mail krijgen. Omdat ik me op maandag heb aangemeld krijg ik deze op maandag en dan ga ik er ook mee aan de slag. Dan ben ik fris en vol moed. Ik trek er meestal een uur voor uit.  De ene les duurt wat langer dan de ander. Ik heb echte goede weken er tussen zitten waarbij ik echt me een heel ander en gelukkiger mens voel. En waar bij ik geleerd heb om ook in deze tijden naar Hem toe te gaan en samen feest te vieren. Voor mij is de training een ontzettende meerwaarde omdat ik dacht welk dieet gaat mij nou nog helpen? Nou geen 1 dus. Maar de Heere helpt! Niet per definitie in de kilo’s maar in de vrede en de rust. Om weer te leven met Hem en niet met eten. Waardoor ik me echt fitter en letterlijk en figuurlijk lichter voel worden.

Suzanne:
Al jaren is het een strijd in mijn hoofd als het om eten gaat, ik kan er de hele dag mee bezig zijn in mijn hoofd. Wat me veel energie kost en weg houd van andere zaken die ik belangrijk vind en niet toe kom aan de dingen die heel leuk vind. Het is niet zo dat ik dan nooit meer iets doe hoor, maar het kan me in periode echt enorm belemmeren. Dat zie je niet aan de buitenkant en merken andere ook niet maar het zit er wel. Graag zou ik slanker willen zijn en begin regelmatig met volle moed aan één of ander dieet, twee weken en dan is er wel weer een reden waarom het niet lukt. En dan zit het weer in mijn hoofd, en vooral dat is wat ik graag zo anders zou willen.
Ik kwam het artikel van Lianne tegen, en dat was niet voor het eerst dat ik iets van haar had gezien. En in dat zelfde weekend kwam ik nog 2 keer een advertentie tegen, en ervaarde dit als een bevestiging dat het nu de tijd is om echt iets te veranderen. Toen ben ik gestart met de training, het is bijzonder dat het niet over eten gaat, hoe en wat ik eten moet, maar vooral om tijd met God door te brengen, los te komen van alle regels, en dat geeft rust en ruimte in mijn hoofd. De lessen zijn duidelijk, inspirerend en heel goed te gebruiken in het dagelijks leven met werk en gezin. Wat vooral bij mij nu ontstaat is dat ik rust ervaar, dat ik het stap voor stap mag doen, liever wil ik de verandering in twee weken maar dit voelt echt alsof ik er de tijd voor mag nemen en dat lukt me ook. En door het stap voor stap te kunnen doen heb ik echt het gevoel dat er een blijvende verandering kan plaats vinden.

Elma:
De training is echt compleet. Iedere week wordt er een nieuwe les via de mail toegestuurd. De lessen worden duidelijk verwoord en geven houvast door de week heen. Je krijgt inzicht in je eigen gewoontes en leert welke voedingsstoffen goed voor je zijn. Al met al een aanrader voor iedereen die vrijheid zoekt in eten en gewicht maar ook zeker God wil betrekken in dit proces.

Angela:
Deze training is heel uitgebreid en Lianne geeft iedere week een goede uitleg bij de opdrachten. Ik ervaar het soms best als intensief om er mee bezig te zijn, het kost tijd en energie, nadenken, dingen verwerken. Tijdens de cursus kwam ik erachter dat ik dacht dat de HEERE mij niet hielp in mijn eetprobleem. Ik voelde best wel wanhoop. Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd van de cursus is dat ik hoop heb dat God mij wel helpt. De cursus is natuurlijk heel specifiek gericht op eten, maar bovenal op  je persoonlijk relatie met de HEERE. En die is bij mij verstevigd.

Franciska:
Deze training legt de focus nu eens niet op eten, maar wel op de Bron van het leven! En dat is wat we uiteindelijk nodig hebben. De training is goed opgebouwd en heel afwisselend. Je leert jezelf in dit proces steeds beter kennen, maar zeker ook God die erbij is in al onze worstelingen. Het heeft mij veel rust gegeven, ik ben nog niet klaar, maar het fijne is dat je altijd bij de training kunt en het nog eens na kunt lezen.

Verlang je ook naar vrijheid in eten & gewicht? Meld je dan hier aan en start meteen

Wat is de tijdsinvestering?

De gemiddelde tijd die deelnemers per week met de training bezig zijn is 2 uur. Echter is de ene week de opdracht wat uitgebreider dan de andere week waardoor je er soms iets korter mee bezig zult zijn en de andere keer weer iets langer. Ook zijn er twee pauzeweken om de tijd te hebben voor herhaling of voor lessen die zijn blijven liggen.

Het is aan te raden om bewust een moment in te plannen om met de training aan de slag te gaan. Hiermee neem je jouw proces serieus en wanneer je de tijd er ook echt voor vrij maakt zul je merken dat het in de dagen die volgen ook met je meegaat. Het blijft niet bij dat ene moment, het gaat door, omdat God doorgaat.

Ondertussen is wel duidelijk geworden dat de deelnemers die ook echt daadwerkelijk tijd nemen om de mails en lessen te lezen én de opdrachten/ oefeningen te doen, een grotere/ diepere verandering bemerken dan deelnemers die lessen overslaan en mails niet lezen. De training is namelijk zo opgebouwd dat je echt begeleid wordt in jouw proces. Gun jezelf dan ook de tijd om ermee bezig te zijn.

Wekelijks ontvang je een mail met de planning voor die week, maar je hebt de mogelijkheid om de training in je eigen tempo te volgen. Soms zijn er omstandigheden waardoor het even niet lukt met de lessen bezig te zijn. Ga zodra het weer kan verder waar je bent gebleven. En weet dat je altijd toegang blijft houden tot de training dus je hoeft geen druk te ervaren om alles maar snel te doorlopen.

Ja, ik kies ervoor om tijd te investeren in mijn proces en meld me aan

Bevat de training ook eetschema's en recepten?

De training ‘Als eten niet de oplossing is’ bevat geen eetschema’s en recepten. Echter wel vele tips, adviezen en richtlijnen op het gebied van je eetpatroon en voedingsmiddelen. Er is zelfs een hele module die gaat over voedingsleer vanuit bijbels perspectief. Die module helpt om goede en gezonde keuzes te maken. Je krijgt wetenschappelijk onderbouwde theorie (ook over de calorie; want niet elke calorie is namelijk hetzelfde;) Maar ook in andere modules ga je aan de slag met het veranderen van je eetpatroon en je eetgedrag, waarbij je ook handvatten aangereikt krijgt.

Je mag juist gaan leren om hierin zelf keuzes te gaan maken. Niet afhankelijk zijn van wat een ander zegt dat je moet doen of wat goed voor je zou zijn. Aan de hand van de tips en richtlijnen ben jij in staat om een haalbaar eetpatroon voor jezelf samen te stellen. Vertrouw daar maar op. En laat alle voorschriften maar los, want die houden je alleen maar gebonden.

Ik meld me graag aan voor de training en ga op weg richting vrijheid in eten & gewicht

Kan de training niet goedkoper?

Nee, helaas kan de training niet voor minder geld worden aangeboden. Het is de prijs die God Zelf bekend heeft gemaakt na maanden van denken, bidden en advies vragen. God sprak, tot tweemaal toe. En vanaf dat moment was er rust en is dit het bedrag wat voor de training gevraagd mag worden om zo alle systemen die Binnen is Buiten moet onderhouden te kunnen betalen. Want dat is wat voor velen onbekend is en waardoor het misschien al snel de vraag oproept waarom een training ‘zo duur’ moet zijn. Maar je mag weten dat er 7 betaalde systemen gekoppeld zijn om deze waardevolle training met een maandelijkse masterclass te kunnen aanbieden. En opleidingen/ nascholing kost ook geld.

Wanneer je de training ‘Als eten niet de oplossing is’ wilt volgen, maar het bedrag niet in één keer kan betalen dan kun je je aanmelden via de mail. Want uiteraard is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen zodat het ook voor jou mogelijk is. Hierin wordt altijd met elkaar gekeken naar wat haalbaar is, dus het aantal termijnen wordt in overleg bepaald.

Een deelnemer gaf tijdens de evaluatie van de training aan dat ze veel meer had gekregen dan ze voor dat bedrag had verwacht. En daarbij deelde ze dat ze door de verandering die in haar leven ontstond op een ander vlak juist geld overhield.

Dit antwoord is niet bedoeld om je te overtuigen maar geeft hopelijk iets meer zicht op de reden van de prijs. En daarbij mag je erop vertrouwen dat wanneer God wil dat jij deze training gaat volgen, Hij ook zal voorzien. Neem daarom je beslissing met God.

Ga je mee op reis richting vrijheid in eten & gewicht? Meld je dan hier aan

Kun je de training ook met iemand anders volgen?

Dat kan zeker! Mocht je met iemand anders de training willen volgen dan is er de mogelijkheid om beiden korting te krijgen. Neem dan even contact op via het contactformulier

Wanneer je je aanmeldt voor de training krijg je toegang voor één persoon. Het is niet de bedoeling dat de inhoud van de training met iemand anders gedeeld wordt, zoals ook in de Algemene Voorwaarden vermeld staat. Binnen is Buiten vertrouwt erop dat iedereen hier dan ook integer mee omgaat.

Binnen is Buiten biedt trouwens ook de mogelijkheid om met andere deelnemers op te trekken.