Vanuit hoop en vertrouwen, met (meer) energie én minder kilo’s de zomer uit

Binnen is Buiten biedt een praktische, bemoedigende en hoopvolle 4-weekse na-zomertraining aan. Dit wegens het zegenrijke verloop en de positieve uitwerking van de eerder gegeven zomertraining.

Een korte training met langdurige, positieve gevolgen. Heb je de 4-weekse zomertraining gemist? Dan is deze training voor jou. Doe je mee? Aanmelden kan tot uiterlijk maandagochtend 6 september 8.00 uur.

Doel

 • God verweven in je omgang met eten en gewicht
 • Bijbelse levensstijl
 • (Meer) energie
 • Minder kilo’s
 • Rust en vertrouwen

Praktische informatie

 • Duur: 4 weken
 • Start: maandag 6 september
 • 6x live coaching en bezinning (mét opname om terug te kijken)
 • Toegang tot online leeromgeving
 • Kosten: € 67,-
 • Incl. pakketje t.w.v. € 23,95
Aanmelden is niet meer mogelijk

Wat kun je verwachten?
*Dagelijks start met Gods woord
*6 live coach- en bezinningsmomenten (+opname om terug te kijken)
*Dagelijkse mail met Bijbels woord, informatie, bemoediging en opdrachten
*Toegang tot de online leeromgeving van Binnen is Buiten
*Praktische tips rondom eten & gewicht
*Voedingstips en recepten (meer info)
*Laagdrempelig bewegingsprogramma met filmpjes door sportdocente Lianne van Vliet (meer info)
*Praktisch, leuk en waardevol pakketje voorafgaand aan de training thuis gestuurd t.w.v. € 23,95

Wat levert het je op?
*Versterking/ verdieping van je relatie met God
*Hoop en vertrouwen op jouw weg richting vrijheid in eten & gewicht
*Realistisch en gezond eetpatroon
*Verlies lichaamsgewicht (2-4 kilo)
*Meer energie
*Ontwikkelen bijbelse levensstijl
*Start/ verdieping van God verweven in jouw omgang met eten en gewicht
*Plezier in (vetverbrandende) beweging
*Met rust en vertrouwen de zomer uit

Dagelijkse mails
Maandag 6 september gaat de na-zomertraining van start. Na je aanmelding ontvang je de inloggegevens om toegang te krijgen tot de training binnen de online leeromgeving van Binnen is Buiten. Vier weken lang ontvang je dagelijks een mail, met uitzondering van de zondagen. Via de mails wordt je dagelijks ‘bij de les’ gehouden en kun je doorklikken naar de les van die dag. Een les bestaat uit een bijbelse overdenking, informatie en kennis, coaching/ bemoediging en opdrachten. Ook deel ik af en toe een stukje van mijn persoonlijke proces. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze jou helpen om met (meer) energie en minder kilo’s de zomer uit te gaan. De training is vanuit bijbels perspectief. Door je te voeden met Gods waarheid, ga jij in verbinding met God, aan de slag met datgene wat je gaat ontvangen tijdens deze vier weken.

Pakketje voor jou
Wanneer je je aanmeldt voor de 4-weekse na-zomertraining krijg je op korte termijn een praktisch, leuk en waardevol pakketje (t.w.v. € 23,95) thuis gestuurd. Tijdens de start van de training zal ik je uitleggen waarom ik voor deze inhoud heb gekozen en hoe je het kunt gebruiken. Normaal gesproken stuur ik geen pakketjes op maar omdat ik tijdens de zomertraining mijn 40ste verjaardag vierde leek het me leuk om een keer te trakteren. Omdat het pakketje echt van waarde was voor de deelnemers en goed van pas kwam tijdens het volgen van de training, trakteer ik graag nog een keer. Ik hoop dan ook dat je er blij mee bent en er baat en plezier van zult hebben. Het pakketje bevat onder andere producten van Mik op PUUR

Toegang tot de online leeromgeving
Je krijgt toegang tot alle inhoud van de training binnen de online leeromgeving van Binnen is Buiten. Tijdens de 4-weekse na-zomertraining plaats ik dagelijks de les van die dag in de training. Ook worden de opnames van de live-sessies in de training geplaatst. Wanneer je dus een keer niet aanwezig kunt zijn bij een live-sessie kun je de opname bekijken, zo hoef je dus niets te missen. Je hebt tot 18 oktober toegang tot alle inhoud van de training. Als je tijdens of na afloop van de 4-weekse na-zomertraining besluit de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ te gaan volgen blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden.

Aan de training is ook een module toegevoegd met daarin een laagdrempelig, maar zeer effectief, beweegprogramma. De oefeningen zijn gericht op benen, billen en buik waardoor je werkt aan spieropbouw en vetverbranding.

Live-sessies
Tijdens de 4-weekse na-zomertraining staan er 6 live-sessies ingepland. Via de mail ontvang je hiervoor de link om deel te kunnen nemen. Tijdens deze live-sessies is er de mogelijkheid om je vragen te stellen en ga ik wat dieper op bepaalde thema’s in. We starten sowieso altijd met een moment van bezinning en verdieping. God heeft ons zoveel gegeven in Zijn woord wat ons de weg wijst in ieders proces. De Bijbel gaat dan ook elke keer open en we gaan op zoek naar wat God tot ons te zeggen heeft. Elke live-sessie sluiten we af met een lofprijs op God.

Data live-sessies 
*Maandag 6 september 10.30 – 11.30 uur
*Donderdag 9 september 9.00 – 10.00 uur
*Maandag 13 september 20.00 – 21.00 uur
*Dinsdag 21 september 9.00 – 10.00 uur
*Maandag 27 september 20.00 – 21.00 uur
*Vrijdag 1 oktober 9.00 -10.00 uur
Het is helaas onmogelijk om een tijdstip te prikken waarop alle deelnemers tegelijk aanwezig kunnen zijn. Daarom worden de live-sessies opgenomen en kun je ze terugkijken binnen de online leeromgeving. Deelnemers van de eerdere 4-weekse zomertraining die een live-sessie moesten missen, hebben dit als zeer positief en helpend ervaren. Het is fijn als je er één of meerdere keren bij kunt zijn, maar het is geen voorwaarde om de training goed te kunnen doorlopen.

Dagelijkse tijdsinvestering
Om voor jezelf zoveel als mogelijk uit deze na-zomertraining te halen raad ik je aan om dagelijks een half uur in te plannen om hiermee bezig te zijn. Je kunt de informatie wel allemaal tot je nemen, maar wanneer je er vervolgens niet praktisch mee aan de slag gaat zal er geen verandering optreden. Juist door datgene wat je ontvangt te gaan toepassen gaat jou helpen om vanuit hoop en vertrouwen met (meer) energie en minder kilo’s, de zomer uit te gaan.

Verwachtingen
Tijdens de 4-weekse na-zomertraining ga je heel praktisch aan de slag op het gebied van eten en gewicht waarbij we God verweven in het proces. Graag wil ik wel zeggen dat de training ‘Als eten niet de oplossing is’ veel verder en dieper rijkt. Daar ga je echt een persoonlijk proces in op weg naar een blijvende verandering vanuit Gods levensveranderende genade. Wanneer je 4 weken een training volgt geeft dat dus niet hetzelfde resultaat dan wanneer je een training van 24 weken volgt. Door deze 4-weekse training kun je wel echt ‘proeven’ aan de werkwijze van Binnen is Buiten, echter de diepgang die er is in de training ‘Als eten niet de oplossing is’ kan in 4 weken niet behaald worden. Maar je gaat zeker een proces in en gezien de ervaringen van de deelnemers van de zomertraining in juni vindt er zeker een verandering plaats. En dat niet alleen op het gebied van eten & gewicht. We gaan 4 weken praktisch aan de slag in de hoop en het vertrouwen dat ook jij vanuit die hoop en het vertrouwen met (meer) energie en minder kilo’s de zomer uit gaat. Ik hoop en bid dat je zal ervaren dat wanneer je hierin optrekt met de Heere de hoop en het vertrouwen in je hart zal groeien. Met Hem komen we nooit beschaamd uit.

Aanbod
Wanneer je tijdens of na het volgen van de 4-weekse na-zomertraining ook verlangt naar die vrijheid in eten en gewicht en je graag verder op weg wilt, is er de mogelijkheid om je met korting aan te melden voor de online training ‘Als eten niet de oplossing is’. Dit kan via de online leeromgeving en dat aanbod is geldig tot 18 oktober 2021. Na die tijd vervalt namelijk de toegang tot de inhoud van deze 4-weekse na-zomertraining en dus ook de aanmeldknop waarachter de korting is verwerkt voor jou. Wanneer je je voor 18 oktober aanmeldt voor de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ blijf je onbeperkt toegang houden tot de inhoud van deze 4-weekse na-zomertraining daar de training dan aan jouw account wordt gekoppeld.

Vragen of aanmelden
Zou je eerst even contact willen hebben voordat je je aanmeldt? Mail of bel dan gerust of neem contact op via het contactformulier. Weet je welkom!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

De inhoud van de training vond ik erg goed. Het Bijbelse perspectief komt zeer duidelijk naar voren. Door de training is mijn geloof en de relatie met God verdiept en versterkt. God is steeds meer verweven in mijn omgang met eten & gewicht. En ik ben ook nog eens een aantal kilo's/ centimeters kwijt geraakt. Ik vond alles heel sterk. Ook al had ik niet altijd zin in de opdrachten, ik begrijp wel dat ze nodig zijn. Ik beveel de 4-weekse training van harte aan.

Willeke

Ik vond alles van de training heel waardevol en heb de informatie opgezogen. Ik zou het iedereen willen aanraden. Mijn jarenlange gevecht stopte bij de start van de training. Het is een gevecht dat God allang voor mij gewonnen had. Ik zag dat alleen niet. Vier weken lang mocht ik aan Zijn voeten onderwijs krijgen. De beste plek ooit. Het verandert alles. En het is het waard.

Karin

Ik ben blij en dankbaar dat er iets gebeurt in m’n lichaam, denken, emoties en gevoel.
Ook zo herkenbaar je verhalen en het moed houden. Het komt goed. Ik kan veranderen en niet iedere keer terugvallen in dezelfde valkuilen. Inmiddels ben ik 2,5 kg afgevallen en ik heb er vertrouwen in dat het lukt om verder te gaan. Voel me gesterkt door God die naast me loopt.

Deelneemster H.

De 4-weekse training heeft mijn kijken op eten & gewicht veranderd en mijn geloof is verdiept. Dat maakt mij dankbaar en ook door de oefeningen in de training mocht ik al groeien in dankbaarheid. De live-sessies waren erg fijn, ben blij met alle ontvangen informatie en het waren helpende opdrachten. Voor alles wat je krijgt vind ik de training erg goedkoop. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt dat je voor zoveel inhoud, kennis en contact zo weinig betaald. Zeker omdat er ook nog een waardevol pakket bij zit. Ik had niet verwacht dat de inhoud dan zo goed zou zijn. Maar ik beveel de training dus zeker aan. Het is fijn om op deze wijze met elkaar verbonden te zijn en dat je tussendoor en tijdens de live-sessies vragen kunt stellen. Het is bemoedigend om met Gods woord bezig te zijn en om na te denken hoe dingen bij jezelf zitten. Dat de focus van jezelf af gaat naar God toe.

Angela

Ben heel tevreden over de 4-weekse training. Het heeft mij meer inzicht gegeven in waarom ik doe wat ik doe. God wil verweven zijn in dit deel van mijn leven. Het is een duidelijke training waarbij de Heer bovenaan staat, daarom beveel ik de training iedereen aan.

Thea