Over Lianne

Meer over mij en mijn ervaring

"Ik gun het iedereen om vrij en vreugdevol in het leven te staan."

Wat fijn dat je de website van Binnen is Buiten bezoekt.
Mijn naam is Lianne Kooijman en als christelijk integratief coach begeleid ik mensen in hun zoektocht naar emotionele en mentale heelheid. Om in verbinding met God, zichzelf en de ander vreugdevol en vervuld in het leven te kunnen staan.

Op deze pagina lees je meer over mij en mijn ervaringen. Wil je met mij persoonlijk in contact komen? Aarzel niet en neem dan vooral contact op.

Contactpagina

Wie ben ik?

Ik ben Lianne Kooijman, getrouwd en moeder van 3 tieners. Naast tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen, puzzel ik graag en vind ik het fijn om de stilte op te zoeken en me te verdiepen in de Bijbel en de psychologie. Om dat vervolgens ook weer met anderen uit te diepen. Ik houd ervan om ‘echte’ gesprekken met mensen te voeren. Gesprekken van hart tot hart, in verbinding met elkaar. Mijn verlangen is dat meer en meer mensen in vrijheid zullen leven. In verbinding met God, zichzelf en de ander. Om echt te kunnen ‘zijn’ zoals God een ieder heeft bedoeld. En daarvoor wil ik graag een instrument in Gods hand zijn.

Mijn ervaring

Tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik in de jeugdhulpverlening gaan werken. Aansluitend heb ik 10 jaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt waarbij ik eerst als groepsleider heb gewerkt en vervolgens omgeschoold ben tot ambulant gezinsbegeleider. Ondertussen heb ik bijscholing gevolgd op ’t gebied van eetproblematiek en huwelijkstherapie en heb ik naast een gedragscoachopleiding ook de Christelijke Integratieve Coach Opleiding binnen Groundwork afgerond. Op dit moment volg ik de opleiding ‘pastorale counseling’ van CCEF. De opleiding HBO Zorgmanagement komt van pas binnen Gutta Spei; een maatschap voor Coaching en Counseling vanuit Bijbels Perspectief waar ik werk als christelijk integratief coach. Voor de gedragscoachopleiding van Skinnyminds werk ik als trainer en supervisor.

Om meer mensen te kunnen helpen dan alleen face-to-face, is ‘Binnen is Buiten’ opgericht. Dit om mensen te kunnen helpen door middel van online trainingen welke gebaseerd zijn op de Bijbel. Ik ervaar dat ik hier echt voor geroepen ben door God, iets wat ik jaren heb tegengehouden omdat ik bang was dat ik dit niet zou kunnen (en dan vooral al die zaken die bij een online training achter de schermen gebeuren). Echter bleef naar voren komen dat er een tegengeluid op internet moest gaan komen. Geen focus op het gedrag veranderen, geen focus op het eigen geluk en de eigen kracht. Maar de focus op God! Echte verandering door van binnenuit te gaan veranderen, vanuit een relatie met Jezus. Waarbij de rijkdommen van Gods Woord zowel het fundament als de gids zijn.

Bekijk de website van Gutta Spei
Bekijk de website van Groundwork

Beroepsvereniging

Ik ben als coach geregistreerd bij de NOBCO.

Laatste nieuwsberichten