Over Lianne

Meer over mij en mijn ervaring

"Ik gun het iedereen om vrij en vreugdevol in het leven te staan."

Wat fijn dat je de website van Binnen is Buiten bezoekt.
Mijn naam is Lianne Kooijman en als christelijk integratief coach/ counselor mag ik mensen begeleiden in hun zoektocht naar innerlijke rust en heelheid. Om in verbinding met God, zichzelf en de ander vreugdevol en vervuld in het leven te kunnen staan.

Op deze pagina lees je meer over mij en mijn ervaringen. Wil je met mij persoonlijk in contact komen? Aarzel niet en neem dan vooral contact op. Welkom!

Contactpagina

Wie ben ik?

Ik ben Lianne Kooijman, getrouwd en moeder van 3 tieners. Naast tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen, puzzel ik graag en vind ik het lekker om een rondje op de racefiets te doen. Ook zoek ik graag de stilte op, om te kunnen rusten en te ‘zijn’, in verbinding met God en mezelf. Van die momenten heb ik ook echt nodig. Door me te verdiepen in de Bijbel en de psychologie blijf ik leren, wat ik graag ook weer met anderen verder uitdiep.

Ik houd ervan om ‘echte’ gesprekken met mensen te voeren. Gesprekken van hart tot hart, in verbinding met elkaar. Vandaar dat mijn werk waarschijnlijk ook niet als ‘werk’ voelt. Na zelf een heel proces te hebben doorlopen is mijn verlangen dat meer en meer mensen in vrijheid zullen leven. In verbinding met God, zichzelf en de ander. Om echt te kunnen ‘zijn’ zoals God een ieder heeft bedoeld. En mijn gebed is om hierin een instrument in Gods hand te mogen zijn.

Mijn ervaring

Tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik in de jeugdhulpverlening gaan werken. Aansluitend heb ik 10 jaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt waarbij ik eerst als groepsleider heb gewerkt en vervolgens omgeschoold ben tot ambulant gezinsbegeleider. Ondertussen heb ik bijscholing gevolgd op ’t gebied van eetproblematiek en huwelijkstherapie en heb ik naast een gedragscoachopleiding ook de Christelijke Integratieve Coach Opleiding binnen Groundwork afgerond. Op dit moment volg ik de opleiding ‘pastorale counseling’ van CCEF. De opleiding HBO Zorgmanagement komt tevens van pas binnen mijn werkzaamheden voor Binnen is Buiten als ook voor Gutta Spei; een maatschap voor Coaching en Counseling vanuit Bijbels Perspectief waar ik werk als christelijk integratief coach/ counselor.

Om meer mensen te kunnen helpen dan alleen face-to-face, is ‘Binnen is Buiten’ opgericht. Dit om mensen te kunnen helpen door middel van online trainingen welke gebaseerd zijn op de Bijbel; Gods woord. Hierin heb ik echt de roep van God ervaren, iets wat ik trouwens jaren heb weggeduwd omdat ik bang was dat ik dit niet zou kunnen.

God liet niet los en steeds weer kwam Zijn stem tot me dat er een tegengeluid op internet moest komen. Hij maakte mij duidelijk dat ik het niet alleen hoefde te doen. Hij gaf moed, kracht, wijsheid, vertrouwen én bracht mensen op mijn pad waarmee ik mag optrekken. Waardoor er nu dus de mogelijkheid is om echt met én door God een veranderingsproces aan te gaan. Geen focus op het gedrag veranderen, geen focus op het eigen geluk en de eigen kracht. Maar de focus op God! Echte verandering door van binnenuit te gaan veranderen, vanuit een relatie met Jezus. Waarbij de rijkdommen van Gods Woord zowel het fundament als de gids zijn.

Bekijk de website van Gutta Spei
Bekijk de website van Groundwork

Beroepsvereniging

Ik ben als coach geregistreerd bij de NOBCO en Arcos

Laatste nieuwsberichten