Over Lianne

Meer over mij en mijn ervaring

"Ik gun het iedereen om vrij en vreugdevol in het leven te staan."

Wat fijn dat je de website van Binnen is Buiten bezoekt.
Mijn naam is Lianne Kooijman en als bijbels coach/ counselor mag ik mensen begeleiden in hun zoektocht naar innerlijke rust en heelheid, in alle gebrokenheid. Om in verbinding met God, zichzelf en de ander vreugdevol en vervuld in het leven te kunnen staan.

Op deze pagina lees je meer over mij en mijn ervaringen. Wil je met mij persoonlijk in contact komen? Aarzel niet en neem dan vooral contact op. Welkom!

Contactpagina

Wie ben ik?

Ik ben Lianne Kooijman, christenvrouw, getrouwd en moeder van 3 tieners. Naast tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen, puzzel ik graag en vind ik het lekker om een rondje op de racefiets te doen (hoewel ik me daar niet altijd de tijd voor gun). Ook zoek ik graag de stilte op, om te kunnen rusten en te ‘zijn’, in verbinding met God en mezelf. Waar ik eerer maar doorging mag ik nu, zonder schuldgevoel, ‘langzamer’ leven. Gods Woord is de belangrijkste richtlijn voor mijn dagelijks leven en mijn verlangen is om te leven tot Zijn eer. Wat trouwens niet lukt op eigen kracht, weet ik ondertussen door vallen en opstaan.

Ik houd ervan om ‘echte’ gesprekken met mensen te voeren. Gesprekken van hart tot hart, in verbinding met elkaar. Vandaar dat mijn werk waarschijnlijk ook niet als ‘werk’ voelt. Na zelf een heel proces te hebben doorlopen is mijn verlangen dat meer en meer mensen in vrijheid zullen leven. In verbinding met God, zichzelf en de ander. Om te kunnen ‘zijn’ zoals God een ieder heeft bedoeld, ook al leven we nu nog in een gebroken wereld en is het gewoon niet altijd makkelijk. Mijn gebed is om een instrument in Gods handen te mogen zijn.

Mijn ervaring

Tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik in de jeugdhulpverlening gaan werken. Aansluitend heb ik 10 jaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt waarbij ik eerst als groepsleider heb gewerkt en vervolgens omgeschoold ben tot ambulant gezinsbegeleider. Ondertussen heb ik bijscholing gevolgd op ’t gebied van eetproblematiek en huwelijkstherapie en heb ik naast een gedragscoachopleiding ook de Christelijke Integratieve Coach Opleiding binnen Groundwork afgerond. Op dit moment volg ik (een aantal jaar) de opleiding ‘pastorale counseling’ van CCEF. De opleiding HBO Zorgmanagement komt tevens van pas binnen mijn werkzaamheden voor Binnen is Buiten als ook voor Gutta Spei; een maatschap voor Coaching en Counseling vanuit Bijbels Perspectief waar ik werk als bijbels coach/ counselor.

Om meer mensen te kunnen helpen dan alleen face-to-face, is ‘Binnen is Buiten’ opgericht. Dit om mensen te kunnen helpen door middel van online trainingen welke gebaseerd zijn op de Bijbel; Gods woord. Hierin heb ik echt de roep van God ervaren, iets wat ik trouwens jaren heb weggeduwd omdat ik bang was dat ik dit niet zou kunnen.

God liet niet los en steeds weer kwam Zijn stem tot me dat er een tegengeluid op internet moest komen. Hij maakte mij duidelijk dat ik het niet alleen hoefde te doen. Hij gaf moed, kracht, wijsheid, vertrouwen én bracht mensen op mijn pad waarmee ik mag optrekken. Waardoor er nu dus de mogelijkheid is om echt met én door God een veranderingsproces aan te gaan. Geen focus op het gedrag veranderen, geen focus op het eigen geluk en de eigen kracht. Maar de focus op God! Echte verandering door van binnenuit te gaan veranderen, vanuit een relatie met Jezus. Waarbij de rijkdommen van Gods Woord zowel het fundament als de gids zijn. En als ik zie en hoor wat de uitwerking in het leven van de deelnemers is door het volgen van een training van Binnen is Buiten, dan komt zo duidelijk naar voren dat het God is Die werkt. Dat we het echt van Hem kunnen en mogen verwachten. Met de Heere komen we niet beschaamd uit. Zijn Woord is waar en Hij is te vertrouwen. Niet ik, maar Hij! Alle eer aan God!

Bekijk de website van Gutta Spei
Bekijk de website van Groundwork

Beroepsvereniging

Ik ben als coach geregistreerd bij de NOBCO en Arcos
Ook staat Binnen is Buiten vermeld in het Register Christelijke Zorg

Laatste nieuwsberichten

Filter

Betaling in termijnen

april 21, 2021

Niet ik, maar Hij

april 13, 2021

Interview door EVAeo

april 12, 2021

Ontwikkelingen

februari 23, 2021

De 40-dagentijd en vasten

februari 17, 2021

Soli Deo Gloria

februari 4, 2021

Voedingsconsulente?

januari 27, 2021

Een zegenrijk Kerstfeest

december 24, 2020

Webinar rondom alcohol

december 1, 2020

Bijna is het zover!

november 6, 2020

Ben jij er ook bij?

oktober 26, 2020

Nieuwe online training

oktober 21, 2020

Ja, maar…

oktober 14, 2020

Nu ook op Instagram

september 7, 2020

Aanmelden masterclass

augustus 24, 2020