0

De afgelopen periode heeft Binnen is Buiten 5 masterclasses gegeven rondom het thema ‘Hoop en vertrouwen’. Gezien de waardevolle en rijke inhoud ervan, wat voor de deelnemers duidelijk helpend en tot zegen was en is, zijn de masterclasses gebundeld in een mini-training waarvoor ook jij je nu kunt aanmelden.

God verweven in je omgang met eten en gewicht
De serie ‘Met hoop en vertrouwen 2020 uit en 2021 in’ bevat 5 rijke, verdiepende en zegenrijke masterclasses rondom het thema eten & gewicht. Ook al zijn de masterclasses rondom de jaarwisseling gegeven, ze zijn helpend en van grote waarde voor elke tijd van het jaar.

Deze mini-training is een middel om God te gaan verweven in jouw omgang met eten & gewicht. De focus gaat van het eten af doordat God centraal staat en er van binnenuit een verandering op gang komt.

Zicht op God en jezelf
Vanuit bijbels perspectief ga je aan de slag met jouw eetgedrag, maar ook met wie je bent en wat er in je leeft. Waarbij er ook stil wordt gestaan bij jouw verlangens en hoe daarmee om te gaan. Je wordt je meer bewust van waarom je doet wat je doet en je zult gaan merken dat wat jij aandacht geeft groeit. Ook wordt door deze serie je geloof en relatie met God verdiept/ versterkt, oefen je jezelf in dankbaarheid en ga je vanuit rust, met hoop en vertrouwen, verder op weg.

Leidsman
De Bijbel, Gods woord, leid je door jouw proces heen. Waarbij ook gebruik wordt gemaakt van psychologische inzichten en zeer waardevolle oefeningen. Dit om stapjes te zetten op die weg richting vrijheid in eten & gewicht. Vanuit geloof en vertrouwen. Niet meer je houvast zoeken in regels/ diëten/ methodes/ mensen, maar optrekken met God. Met Hem kom je niet beschaamd uit. Hij wil ook jouw Leidsman zijn.

Een opstapje óf boost
Door het volgen van deze masterclass-serie krijg je meteen een inkijkje in de werkwijze van Binnen is Buiten. Echter gaat de online training ‘Als eten niet de oplossing is’ nog veel verder, breder en dieper. Toch is deze masterclass-serie een waardevol middel om te ‘proeven’ aan een veranderingsproces rondom eten & gewicht vanuit bijbels perspectief. Zie het als een waardevolle zet voor de start van jouw proces. Óf als een extra boost wanneer je door de training ‘Als eten niet de oplossing is’ al op weg bent richting die vrijheid in eten & gewicht.

Thema’s die aan de orde komen zijn; 
-Gods woord rondom eten & gewicht
-Veranderen van binnenuit
-Dankbaarheid
-Verlangen
-Verbinding maken tussen hoofd – hart – buik
-Gedachten
-Emoties
-Identiteit
-Vertrouwen
-Leven vanuit rust
-Praktische tips rondom eten & gewicht

Voor wie?
*Voor christenen die gericht zijn op afvallen en hierbij hun houvast zoeken in diëten en eigen kracht
*Voor mensen die graag God willen verweven in hun omgang met eten & gewicht maar niet weten hoe
*Voor iedereen die wel een ‘boost’ kan gebruiken op het gebied van eten & gewicht
*Voor wie weleens wil ‘proeven’ aan de werkwijze van Binnen is Buiten

Praktische info
Na je aanmelding heb je toegang tot de masterclass-serie waardoor je ruim 7 uur ‘les/ begeleiding/ verdieping’ ontvangt met daarbij ook een werkboek. In het werkboek staat de powerpointpresentatie afgedrukt die tijdens de masterclasses zijn gedeeld. Ook zijn de opdrachten/ oefeningen in het werkboek verwerkt die je maakt tijdens het volgen van de masterclasses. Je betaalt hiervoor eenmalig slechts € 47,- waarbij je ook nog eens voor onbepaalde tijd toegang houdt tot alle inhoud die voor jou klaarstaat in de online leeromgeving van Binnen is Buiten.

Praktisch ‘onderwijs’ met zegenrijke gevolgen
Het zijn enorm praktische masterclasses waarbij je informatie ontvangt, maar je ook in proces gaat om dat wat je leert en ontdekt toe te gaan passen. Deze masterclass-serie heeft gevolgen voor jouw omgang met eten & gewicht, maar door de insteek op de verandering van binnenuit ga je ook verandering merken op andere vlakken van je leven. Gericht op het doel van jouw leven als christen; leven door en voor God! 

Korting training ‘Als eten niet de oplossing is’
Wanneer je de masterclass-serie volgt ontvang je een link om je, wanneer je dat zou willen, met korting aan te melden voor de training ‘Als eten niet de oplossing is’. 
Deelnemers van de training ‘Als eten niet de oplossing is’ kunnen zich met korting voor de mini-training met de masterclass-serie aanmelden. Deze link is te vinden in de training.

Recent Posts