Skip to main content

Je aanmelding voor de 4-weekse zomertraining is ontvangen. Wat fijn dat je je hebt aangemeld. Dat is een teken dat er een verlangen in jou is om met God op te trekken op jouw weg rondom eten & gewicht. Een verlangen dat je van God Zelf hebt ontvangen. Van Hem mag je verwachting zijn. Nu én ook zeker tijdens de 4-weekse zomertraining waarbij je vanuit hoop en vertrouwen met (meer) energie én minder kilo’s de zomer in gaat.

Uiterlijk 28 mei ontvang je een praktisch, leuk, waardevol en lekker pakketje thuis gestuurd. Op 27 mei ontvang je een mail met daarin je inloggegevens voor de online leeromgeving van Binnen is Buiten. Je kunt dan alvast een keer inloggen en de informatie lezen die al voor je klaarstaat. Het beweegprogramma en het receptenboekje kun je dan ook al inkijken.

Zaterdag 28 mei ontvang je vervolgens een mail met daarin nog wat praktische en helpende informatie rondom de training. En maandag 30 mei gaan we van start. Je ontvangt die ochtend om 6 uur een mail en kunt de les voor de eerste dag dan ook vinden binnen de training. Om 9.00 uur is de eerste live-sessie waarin we Gods zegen zullen vragen. Ook zal ik dan nog het één en ander toelichten en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Let op: de mails van Binnen is Buiten komen nog weleens in de spam terecht. Check je spambox dus even als je geen mail in je inbox vindt.

Alle data zijn uiteraard Deo Volente. Zo de Heere wil en wij leven!

 

Close Menu

Recent Posts